Dinner On The Lake start tour door Vlaanderen

Dinner On The Lake start tour door Vlaanderen

- 100% genieten met het meest unieke gastronomisch concept in eigen land -

Snak jij ook naar een deugddoende vakantie omringd door vrienden en familie? Dinner On The Lake neemt je vanaf april mee naar 4 prachtige locaties voor het ultieme vakantiegevoel in eigen land. Stap aan boord van The Floating Table en proef van een verfijnd barbecue menu terwijl de zon langzaam in het water verdwijnt. Puur genieten!

ON TOUR: OP EXPEDITIE LANGS 4  VERBORGEN PARELS IN EIGEN LAND 

Voor het ultiem genieten in een oase van rust, omringd door natuur en een unieke experience moet je bij Dinner On The Lake zijn. Dit jaar dobbert Dinner On The Lake over 4 idyllische meren. Vanaf april tot en met september verwen je je smaakpapillen aan boord van The Floating Table: een vlot met live cooking dat plaats biedt voor 24 personen.

De culinaire reis start in de eigentijdse jachthaven in Kinrooi (Limburg) en het domein Breeven in Bornem (Antwerpen). Daarna verhuist het concept naar de wateren aan het kasteeldomein Nieuwermolen in Dilbeek (Vlaams-Brabant) en het Maria Hendrikapark in Oostende (West-Vlaanderen). Elke locatie werd zorgvuldig geselecteerd om haar troeven:

Jachthaven De Spaanjerd in Kinrooi is een van de modernste en best uitgeruste jachthavens in Europa. Het is een waterplas waar je een prachtige zonsondergang kunt waarnemen en instant een zomergevoel krijgt.

Domein Breeven in Bornem telt maar liefst 65 hectare. The Floating Table bevindt zich op de grote vijver te midden van het recreatiedomein en is de ideale plek om na een mooie wandeling te genieten van een uitgebreid diner.

Kasteeldomein van Nieuwermolen in Dilbeek is de meest romantische plek voor jou en je geliefde. Dit sprookjesachtig gebied spreekt voor zich. Het L-vormig kasteel met grachten rondom is het gedroomde decor voor deze unieke ervaring.

Ga je deze zomer naar de kust? Boek dan zeker een plek op het vlot in het Maria Hendrikapark in Oostende. Dit prachtige park in het hart van de stad is een bruisende plek voor levensgenieters.

 

LIMBURG                        BORNEM                      OOSTENDE                       DILBEEK 

Kinrooi jachthaven         Domein Breeven         Maria Hendrikapark          Kasteel Nieuwermolen            8 april - 29 mei                 8 april - 26 juni           1 juli - 30 september         1 juni - 20 September

 

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Lokale partners verrassen je met onweerstaanbare combinaties om je vingers bij af te likken, vergezeld door aangepaste wijnen. Voor 159 euro per persoon geniet je van:

  • Een aperitief bij aankomst

  • Twee amuses 

  • Een - live cooking - vijfgangendiner  (vlees, vis en vegetarische varianten beschikbaar) 

  • Alcoholische & non-alcoholische dranken tijdens het eten (t.e.m. dessert; consumpties of digestieven achteraf zijn niet inbegrepen)

  • Koffie en thee na het dessert

En natuurlijk een prachtige zonsondergang en herinneringen om te delen.

 

DINNER ON THE LAKE VERLEGT ZIJN GRENZEN

Dinner On The Lake ontdekken in het buitenland? Stay tuned want binnenkort geniet je internationaal van dit heerlijke concept in onder andere Nederland, Portugal, ... De succesformule blijft dezelfde: verfijnd eten op het midden van een meer omringd door natuurschoon. Kom helemaal tot rust met een culinair menu en een fenomenale setting buiten onze landsgrenzen. 

Ook in de metaverse ligt een nieuw avontuur te wachten. Dinner On The Lake lanceert als eerste food experience concept in België NFT’s in de vorm van digitale memberships.

“Ik hou ervan om nieuwe markten en werelden te verkennen. We zitten nu eenmaal in een experience business waarbij we continu op zoek gaan naar meerwaarde voor onze gasten. Met het oog op een hechte Dinner On The Lake community willen we liefhebbers tal van voordelen en zelfs inspraak in ons concept geven.” vertelt Jeremy Buyle, founder van Dinner On The Lake.

Ontdek meer over de exclusieve Dinner On The Lake NFT-collectie via de website.

 

Klaar voor een onvergetelijke zomer? 

Jachthaven - Dalerweg 1, 3640 Kinrooi
Domein Breeven - Breevendreef 56, 2880 Bornem
Maria Hendrikapark - Platanendreef 1-2, 8400 Oostende
Kasteeldomein van Nieuwermolen - Bruggeveldstraat 28-30, 1700 Dilbeek

April:                         VRIJ- ZAT open in de avond, ZAT - ZON in de  middag
Mei:                           WOE - ZON open in de avond, ZAT - ZON in de middag
Juni, juli, augustus:   7 op 7 open in de avond, ZAT - ZON enkel in de middag
September:               WOE - ZON avond , ZAT - ZON middag


Capaciteit per vlot: 24 personen
Prijs full excperience: €159 p.p all-in


Events on the lake: 
Hou onze social media kanalen in de gaten voor unieke belevingen op locatie.

Boek je tickets via dinneronthelake.com.

Volg Dinner On The Lake ook op Instagram en Facebook 

 

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium