DINNER ON THE LAKE ON TOUR: OP EXPEDITIE DOOR VLAANDEREN

DINNER ON THE LAKE ON TOUR: OP EXPEDITIE DOOR VLAANDEREN

1 ijzersterk concept, 4 nieuwe locaties

Kan jij ook niet wachten tot de vroege lentezon ontluikt in een zwoele zomer? Dinner On The Lake is terug van weggeweest en trekt on tour om de harten van culinair Vlaanderen te veroveren met haar zevende editie. Het immer magische concept - waarbij genieten centraal staat - verwent foodies met vier nieuwe toplocaties. Proef de zomer op je bord en beleef een memorabele avond op het water omringd door vrienden en geliefden.

2 FLOATING TABLES, 4 LOCATIES

“Zoals elk jaar gaan we op zoek naar de ultieme combinatie tussen experience en natuurschoon. Voor de 7de editie trekken we met ons On Tour concept naar vier verborgen parels in eigen land. Voor het eerst in de geschiedenis van Dinner On The Lake hoort daar ook een badstad bij. Deze zomer wordt er eentje om nooit te vergeten! ”, vertelt Jeremy Buyle, founder van Dinner On The Lake.

Mooie natuurgebieden hoef je niet altijd ver te zoeken. Met twee Floating Tables van elk 24 personen reist het concept af naar de wateren van de moderne jachthaven in Kinrooi en het prachtig Domein Breeven in Bornem voor het verhuist naar het Maria-Hendrikapark in Oostende en het adellijk kasteeldomein Nieuwermolen in Dilbeek. In andere woorden, je bepaalt zelf het decor van je diner. Met een gastronomisch menu verzorgd door lokale partners wordt het een culinaire beleving om nooit te vergeten. Het enige wat nog ontbreekt, ben jij. 

NIEUW: EVENTS ON THE LAKE

“Bij Dinner On The Lake zijn we continu op zoek naar nieuwe, zinnenprikkelende concepten die de ervaring verrijken. Dit jaar organiseren we een aantal eigen exclusieve events op onze locaties. Van een winetasting of cocktailworkshop onder vrienden tot een romantische filmavond, alles staat in het teken van grenzeloos genieten."

Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. Hou de website en social media in de gaten voor meer informatie.

Zelf een event plannen waar je gasten nog maandenlang over zullen spreken? Reserveer een vlot op een van de locaties en bepaal zelf de invulling van je dag. Elke trouw, zakelijk event of verjaardagsfeest wordt er een om nooit te vergeten. 

THE FLOATING GIFTCARD 

“Surprise your loved one(s) with memories that last forever.” 

Herinneringen zijn er om te delen. Met The Floating Giftcard schenk je een one-of-a-kind Dinner On The Lake ervaring voor twee of meer en krijg je deze maand als eerste de kans om een datum en locatie vast te leggen. Upgrade de verrassing met een van de huisbereide Drinks Of The Lake: Limoncino of Hierbas, of ga voor een van de classics: rode wijn of alcoholvrije gin. The Floating Giftcard is beschikbaar via de giftshop.

See you soon!

PRAKTISCH
Tickets via dinneronthelake.com.

Kinrooi
Mid april t.e.m mei
Bornem
Mid april t.e.m juni
Dilbeek 
Juli t.e.m september 
Oostende
Juni t.e.m september

PRIJZEN
Full experience: €159/pp

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium