DINNER ON THE LAKE IN HET KWADRAAT

DINNER ON THE LAKE IN HET KWADRAAT

TWEE LOCATIES & STERREN OP JE BORD

Dinner On The Lake is back, en hoe! In de buitenlucht genieten van een geraffineerd menu terwijl de zon zachtjes achter de bomen verdwijnt, alleen dat al klinkt als de hemel op aarde. Gooi daar nog een gloednieuw superdeluxe vlot, niet één maar twee charmante locaties bovenop en de gastronomische reis kan beginnen.  Dit jaar kan je van een topzicht genieten vanop de 2de verdieping.

 

FIJNPROEVEN IN HET KWADRAAT 

Voor het 4de jaar op rij ging Dinner On The Lake op expeditie en selecteerde het twee toplocaties middenin de stille natuur. Het pop-upconcept strijkt neer op een rustig stukje natuur in Gent en verkent ook de groene oevers van het recreatiedomein Terhills gelegen in Dilsen-Stokkem en Maasmechelen. Naar gewoonte brengt een bootje je naar het vlot en neemt je voor één avond mee naar een dromerige Mexicaanse haciënda. De zoete zomerzon, een fontein in het midden van het vlot en toepasselijk decor brengen je in een Zuiderse mood

Anders dan bij vorige edities, kan je voortaan ook een romantisch tête-à-tête tafeltje boeken. De ideale gelegenheid om je volgende reis uit te stippelen met je date of spouse-to-be

Ben je toch wat sceptisch tegenover het Belgische weer? Het vlot kan dit jaar ook volledig afgesloten, verwarmd én afgekoeld worden. Hierdoor gooit Dinner On The Lake zijn anker wat langer uit en proef je vanaf mei t.e.m. september van deze niet-te-missen culinaire experience. 

STERREN OP JE BORD

Dinner On The Lake zal voor het eerst samenwerken met Belgische sterrenchefs om het culinair gehalte naar een hoger niveau te tillen. Elke maand serveert Blackfisk - een kokscollectief met ervaring in restaurants als Hof Van Cleve *** en La Màre Brazier * - een uniek 4-gangenmenu uitgewerkt door een Michelin sterrenchef.  

Mei // Tasos Mantis - Hytra * (Athene, Griekenland)
Juni // Olivier De Vinck - Kommilfoo * 
Juli // Viki Geunes - 't Zilte **
Augustus // Benoit Dewitte - Bernard & Benoit Dewitte *
September // Alex Clevers - Vivendum *

Onder de noemer van "Dinner On The Lake invites..." wordt binnenkort onthuld welke sterrenchefs er live aan boord komen koken. Hou de website van Dinner On The Lake in het oog voor meer details. 


DINNER ON THE LAKE IN PRIVATE & ABROAD 

Op zoek naar een atypische, maar magische eventlocatie? Wie ongestoord wil genieten en feesten tussen het groen onder een blote sterrenhemel, kan voortaan op maandag of dinsdag het stukje paradijs én een sterrenchef privé boeken (tot 40p.). 

Ook het buitenland lonkt! Dinner On The Lake kijkt over de landsgrenzen heen om het ontluikende concept internationaal uit te rollen

WEEKENDJE WEG IN LIMBURGS GROEN

Wil je na het diner nog wat langer omringd worden door natuurschoon? Sluit dan je avond af met een hemelse overnachting in het viersterren Terhills Hotel, grenzend aan het recreatiedomein waar het vlot zich bevindt.

Te midden van het Limburgse groen kan je in het elegante hotel volop nagenieten tijdens een uitgebreid ontbijtbuffet. In het aangrenzende Nationaal Park wandel je urenlang ongestoord door de uitgestrekte natuur. Ook het shoppingwalhalla Maasmechelen Village is vlakbij en bovendien 7 dagen op 7 geopend.

PRAKTISCHE INFO DINNER ON THE LAKE

LOCATIE GENT Hageland 7, 9840 De Pinte 
DATA 1 mei t.e.m. 29 september 2019

LOCATIE TERHILLS Zetellaan 68, 3630 Maasmechelen 
DATA 
1 mei t.e.m. 29 september 2019

PRIJS DINER 150 euro per persoon all in - Nieuw! 2 avondshiften 
RESERVEREN Boek vanaf 1 maart hier je tickets. 

DOWNLOAD HIER BEELDMATERIAAL

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium