Dinner On a Lake 2.0: luxueuzer, magischer en een hele zomer lang!

Dinner On a Lake 2.0: luxueuzer, magischer en een hele zomer lang!

Donderdag 23 maart 2017 — Na een succesvolle eerste editie vorige zomer, keert Dinner On a Lake terug. En hoe! Het pop-up restaurant drijft van juni tot september op het meer van het kasteel van Leeuwergem, bij Zottegem. Een idyllische locatie voor een unieke ervaring. Geniet van een heerlijk diner tijdens zonsondergang of een rustige lunch in het weekend, omarmd door water en natuur.

Jouw exclusieve avond

Dinner On a Lake staat voor puur genieten! Aan het einde van de imposante oprijlaan word je verwelkomd met een coupe champagne of een gin tonic. Vervolgens vaar je met de andere genodigden in een bootje naar het vlot. Onder de sterrenhemel geniet je van een hemels 4-gangenmenu. Nog wat wijn? Vraag het even aan de kelner, alles is inbegrepen! In het weekend geniet je in alle rust van de natuur van een verkort lunchmenu.

Jong talent

Dinner On a Lake biedt dit jaar veelbelovende chefs de kans om hun visie over een bepaald thema creatief te vertalen naar een culinair meesterwerk. Geregeld doen er ook nieuwe chefs hun intrede om vol passie en durf te koken voor zijn gasten. Namen zoals Mathias Van Acker (voormalig hoofdchef Coeur d’Artichaut), Thomas Dekimpe & Pieterjan Broucke (Hof Van Cleve, Boury, Auberge du Pêcheur), Pascal Van Den Beek (Resto-Charles) en Nico Poppe (Culpo) passeren de revue. Ook de vaste waardes en leading chefs Martijn Gobert (Umami) en Glenn Vandenberghe (La Guera) zijn present. 

Gezellige luxe

Dit jaar is het drijvend vlot nog groter en luxueuzer. Dankzij de vernieuwde aankleding krijgt alles een intiemere vibe met een uitbreiding aan comfort. Meer ruimte om te genieten van het uitzicht bij kaarslicht tijdens je exclusief diner. Dankzij de aanpassingen is het vlot nu ook bestand tegen Belgische weersomstandigheden en toegankelijk voor minder mobiele gasten.

Nieuw - Experience on a lake

Wil je nog een tikkeltje verder gaan? Deze editie kan je het drijvend vlot ook helemaal privé afhuren! Met zijn 110 vierkante meter is dit ideaal voor teambuildings, recepties, zakenlunches. Of kom gewoon genieten met een groepje vrienden!

Dinner On A Lake
Dinner On A Lake
Dinner On A Lake
Dinner On A Lake
Dinner On A Lake
Dinner On A Lake
Sara De Bruyne Walkie Talkie NV