Digitaal designstatement in de badkamer met GROHE Plus

grohe-plus-digital-single-lever-basin-mixer-chrome-mood-4.jpg
  • Nauwkeurig de watertemperatuur regelen met geïntegreerd LED-display 

  • Milieubewust waterverbruik dankzij Eco Spray

  • Digitale eyecatcher in de badkamer


Met de nieuwe GROHE Plus-kraan biedt GROHE gebruikers de mogelijkheid om de watertemperatuur zeer nauwkeurig te regelen. Het getal op de LED-display loopt op terwijl de kleur gelijktijdig verandert van koel blauw naar warm rood. De digitale upgrade binnen de bestaande GROHE Plus collectie maakt veilig doucheplezier mogelijk en komt tegemoet aan de toenemende wens van gebruikers om duurzamer te leven. Door de visuele kleurverandering zijn gebruikers zich er meer van bewust dat er warm water stroomt, ook wanneer dat eigenlijk niet nodig is. Dit “nudging”-principe wordt ontleend aan de gedragseconomie en bevordert het verantwoord gebruik van zowel water als energie.

Via een touchfree beweging over het verlichte pictogram aan de bovenkant van de kraan kunnen gebruikers gemakkelijk overschakelen van de standaardstraal naar de waterbesprende stand Eco Spray. Met slechts vier liter water per minuut wordt het waterverbruik aanzienlijk verminderd, zonder daarbij afbreuk te doen aan het comfort. De GROHE Plus collectie is bovendien toekomstgericht door zijn hybride design, dat ronde en vierkante elementen vakkundig combineert. Dit maakt van de kraan een echt statement voor elke moderne badkamer, zowel op vlak van duurzaamheid als design.

Progressief design

Het dynamische ontwerp van GROHE Plus is geïnspireerd door de boogvorm, die zowel kracht als lichtheid symboliseert. Door ronde vormen te combineren met de strakke kubuslijnen, creëert GROHE Plus een architecturaal silhouet. Tegelijkertijd ondersteunt het ontwerp ergonomisch comfort en nodigt het uit tot interactie. De 90 graden draaibare uitloop verhoogt ook de gebruiksvriendelijkheid en biedt bewegingsvrijheid aan de wastafel.

De combinatie van kubische en organische vormen onderscheidt GROHE Plus niet alleen esthetisch, maar maakt de kraan ook perfect combineerbaar met keramieklijnen zoals GROHE Essence of GROHE Cube. Om het harmonieuze totaalbeeld van de badkamer compleet te maken is het tweekleurige oppervlak van de LED-display gemaakt van chroom en hoogwaardig acrylglas in MoonWhite. Die combinatie is ook terug te vinden bij de GROHE SmartControl thermostaat en de hoofddouches van GROHE Rainshower SmartActive. 

Naast de digitale versie omvat de GROHE Plus collectie een ruime keuze aan klassieke ééngreepsmengkranen in verschillende maten en met extra functies zoals: een uittrekbare uitloop, wandgemonteerde 2-gats wastafelmengkranen, kranen voor douche en bad én een extravagante vrijstaande badkraan. Voor nog meer ontwerpvrijheid is GROHE Plus verkrijgbaar in Chroom, SuperSteel en Brushed Hard Grafiet - in de digitale versie met een zwart display.

Beeldmateriaal in hoge resolutiehttps://press.talkie.be/en/dir/grohe-plus1

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be