Deze nieuwe generatie thermostaten zorgen voor een veilige temperatuurregeling én efficiënte waterbesparing

04-grohe-grohtherm-800.jpg

Met de nieuwe GROHTHERM 1000 Performance en GROHTHERM 800 Cosmopolitan thermostaten breidt GROHE zijn assortiment van moderne thermostaatoplossingen voor de badkamer uit. Beide nieuwe producten bieden extra veiligheid en douchecomfort met dank aan hun multifunctionele technische kenmerken en de gerenommeerde hoge kwaliteits- en designstandaarden. Dankzij de ergonomische ProGrip handgrepen is de bediening nu nog comfortabeler.

  • De nieuwste generatie GROHTHERM thermostaten verbeteren het douchecomfort
  • Ergonomisch design voor nauwkeurige temperatuur- en watervolumecontrole

Net zoals alle wandthermostaten van de GROHTHERM-serie overtuigt ook de GROHTHERM 1000 Performancemet zijn eenvoudige installatie. De geïntegreerde technologie zorgt voor een koudwaterbarrière tussen het warme water en het productoppervlak, en beschermt op die manier kleine en grote handen tegen verbranding. Dankzij deze technologie blijft het productoppervlak steeds koel waardoor aanraken ten allen tijde mogelijk is. Ook wordt de uitloopdouchetemperatuur nooit overschreden. Bovendien is de GROHTHERM 1000 Performance uitgerust met de ergonomische ProGrip handgrepen met een gekarteld oppervlak, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is, zelfs voor kinderen of met ingezeepte handen. Economisch efficiënte waterbesparing is een must-have eigenschap van elke moderne thermostaat. De GROHE EcoButton bespaart tot 50% water tijdens het douchen. Deze functie is ook geïntegreerd in de GROHE AquaDimmer Eco bij het draaien van de handgreep van de GROHTHERM 1000 Performance, waardoor waterbesparing mogelijk is zonder afbreuk te doen aan het douchecomfort.

De GROHTHERM 800 Cosmopolitan is de moderne versie van een compacte thermostaat en verenigt de hoogste normen van kwaliteit, technologie en design. Net als de Performance-serie zorgt ook deze nieuwe serie voor een eenvoudige installatie. Het slanke, cilindrische silhouet van de thermostaat voldoet aan alle eisen van chique en moderne badkamerdesigns. De massieve metalen grepen van de nieuwe GROHTHERM 800 Cosmopolitan onderstrepen het strakke design dat bovendien ook gemakkelijk te reinigen is. Veiligheid en ergonomisch gebruiksgemak worden gegarandeerd dankzij de geïntegreerde Ergorim; op de rug voor een goede grip, zelfs met natte of ingezeepte handen. Dankzij de GROHE EcoJoy-functie vermindert de GROHTHERM 800 Cosmopolitan het waterverbruik tot 50% zonder afbreuk te doen aan de douche-ervaring.

Voor ultiem douchegemak en veiligheid zijn GROHTHERM 1000 Performance en GROHTHERM 800 Cosmopolitan uitgerust met de GROHE TurboStat technologie. Die zorgt ervoor dat de thermostaten snel en nauwkeurig reageren op plotselinge veranderingen in zowel waterdruk als temperatuur, waardoor beiden constant blijven gedurende het hele doucheproces. De GROHE 38°C SafeStop Button beschermt tegen onbedoeld te hoge temperaturen, terwijl de optionele SafeStop Plus de maximale watertemperatuur vooraf kan instellen op 43°C voor extra veiligheid. De nieuwe serie is ook verkrijgbaar als doucheset in combinatie met de GROHE Tempesta Cosmopolitan douchemengkraan met twee stralen, respectievelijk met een 600 of 900 mm douchestang.

 

Beeldmateriaalhttps://press.talkie.be/en/dir/grohtherm-1000-and-800

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be