Deze innovaties en labels van Belgische bodem stelen de show tijdens Babyboom Beurs

Deze innovaties en labels van Belgische bodem stelen de show tijdens Babyboom Beurs

20 t.e.m. 22 maart 2020 in Brussels Expo Paleis 11

Net (groot)ouder geworden of groeit er nog een wonder in je buik? Dan is Babyboom Beurs ongetwijfeld iets voor jou. Je ontdekt er de laatste trends op het gebied van baby- en kindermode, je kan er handige workshops bijwonen en je krijgt er deskundig advies over veiligheid, (borst)voeding, verzorgingsproducten en nog veel meer.  Laat je van 20 t.e.m 22 maart in Brussels Expo onderdompelen in een walhalla aan inspiratie op maat van je zwangerschaps- of babybubbel. Naast een arsenaal aan internationale merken, vind je er ook een gezellige corner met startende en jonge Belgische babymerken. We selecteerden alvast enkele inventieve lanceringen en labels van Belgische bodem. 

INNOVATIES

1Washcot: ecologische luiers 🇧🇪
Wekelijks propere herbruikbare luiers aan huis geleverd krijgen én de gebruikte exemplaren laten ophalen zodat je ze zelf niet hoeft te wassen. Sounds like heaven? Dat is het ook. Het West-Vlaamse Washcot verhuurt luiers voor newborns en peuters. Ze staan in voor de wekelijkse levering van schone luiers en ophaal van gebruikte luiers in een reukvrije zak, die ze vervolgens professioneel en energiezuinig reinigen. De luiers ademen en bevatten geen chemicaliën of parfums, dus van huidirritatie en luieruitslag is er geen sprake. Kinderen worden er bovendien een half jaar tot zelfs een jaar sneller zindelijker door. Makkelijk, tijdbesparend en een zegen voor het milieu.

2. Cybex: een elektrische kinderwagen
Het royale assortiment van Cybex wordt uitgebreid met een elektrisch pronkstuk, de e-PRIAM. Dit is een luxueuze kinderwagen met elektrische rijondersteuning. De slimme technologie monitort de duw- en trekkracht en biedt ondersteuning waar nodig. Een automatische rem voorkomt dat de buggy, bijvoorbeeld door een kuil, van zijn lijn afwijkt of plots in beweging komt. Dit in combinatie met het stijlvolle design, maakt de e-PRIAM een topper voor elke mum of dad to be

3. MamaRoo Sleep: de wieg die beweegt zoals mama of papa  
Baby’s worden vaak rustig door gewiegd te worden, want ze vinden niets fijner dan de natuurlijke bewegingen van mama of papa. 4Moms heeft daarom een handige assistent ontwikkelt: de nieuwste mamaRoo Sleep, een wieg die de beweging van ouders nabootst die hun kindje willen troosten. Life hack? Helemaal, zeker wanneer je weet dat ouders zo'n zes weken slaap missen in het eerste levensjaar van hun kind. De mamaRoo Sleep is in te stellen op zes verschillende bewegingen: autorijden, kangoeroe, schommel, rock en oceaan en heeft ingebouwde speakers met natuurgeluiden en de mogelijkheid je eigen music player of telefoon aan te sluiten. De mamaRoo Sleep wieg zal voor het eerst in Europa voorgesteld worden op Babyboom Beurs. 

4. AeroSleep: gouden nachtrust voor ouder en kind 🇧🇪
Wist je dat je kindje in het begin wel 12 tot 18 uur per dag slaapt en dat zo’n 70% van de newborns wel eens te maken heeft met reflux? Extra belangrijk dus dat jouw kleintje er comfortabel bij ligt. De Belgische expert AeroSleep ontwikkelt al meer dan 20 jaar veilige slaapproducten voor baby’s die stuk voor stuk wetenschappelijk getest worden. De matrasbeschermer was hun eerste pronkstuk. Dankzij de 3D-honingraatstructuur kunnen baby’s altijd vrij ademen in de meest hygiënische omstandigheden.

Nu wordt de collectie uitgebreid met twee gloednieuwe Premium matrassen om de symptomen van reflux aan te pakken: Evolution Premium en een milieuvriendelijke variant Ecolution Premium. De matrassen zijn gemakkelijk tot een licht hellend oppervlak om te vormen, wat de symptomen van reflux sterk vermindert. Hello sweet dreams voor ouder en kind! 

VAN BELGISCHE BODEM 

Babyboom Boutique 

‘Koop lokaal’ matcht ook bij de filosofie van Babyboom. Naast bekende merken als Maxi-Cosy, SPA, Pampers, Nestlé en Thule, biedt de beurs ook een platform voor jonge en startende Belgische merken. Deze kan je terugvinden in de Babyboom Boutique. Ontdek hieronder de boetiekers.

1. Josefien & August 
Kleine webshop met handgemaakte kleding en accessoires voor baby’s, peuters en poppen. Handmade with love.
josefien-en-august.be

2. Coco & Pine
Hoogkwalitatief beddengoed en verzorgings-producten. 
cocoandpine.be

3. Sienna & Friends
Organische voeding voor kleine foodies.
No salt. No Sugar.
siennafriends.com

4Bonjour Maurice
Ethische & organische kindermode. Verkrijgbaar per stuk of in een box met 7 kledingstukken die omkeerbaar en combineerbaar zijn tot wel 48 outfits.
bonjourmaurice.be

5. Yumi Yay
you + me = we. Yay! Een gloednieuw Belgisch merk dat leuke nachtlampjes en voorleesboekjes op peutermaat lanceert. 
babymatters.com/nl/onze-merken/yumi-yay/YY/

 

 

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium