Deze herfst moeten alle betoveringen worden doorbroken op Disney Channel...

Deze herfst moeten alle betoveringen worden doorbroken op Disney Channel...

Het aftellen is begonnen! Zet alvast je wekker op zaterdag, want na de spannende avonturen in Descendants en Descendants 2 komt op 26 oktober 2019 om 10:00 nu ook het derde deel van de saga terug op Disney Channel. 

De spreuk 'Ze leefden nog lang en gelukkig' klinkt ons allemaal bekend in de oren, maar wat komt daarna? Disney Channel creëerde een nieuwe wereld met hun populaire saga Descendants, gebaseerd op de kinderen van de meest geliefde helden én schurken. Een nieuw avontuur met nog meer spanning, sensatie, dans, muziek... en vooral veel onthullingen die niemand verwacht. 

De poster laat er geen twijfel over bestaan: een duistere schaduw hangt over onze favoriete personages, MAL (Dove Cameron), EVIE (Sofia Carson), CARLOS (Cameron Boyce) en JAY (Booboo Stewart). De film werd geregisseerd door Emmy® en DGA Award winnende Kenny Ortega - bekend van de twee vorige Descendants-films en de High School Musical-franchise - en de choreografie werd bedacht door Jamal Sims (Disney's "Aladdin") en Ortega.

De kinderen van de Disney schurken staan op het punt een geweldige comeback te maken op Disney Channel in het derde deel van de populaire saga Descendants die spannender lijkt dan ooit! 

Descendants 3 is het derde deel van een gedurfd avontuur dat begon in 2015. De nieuwe film vertelt het verhaal van de spannende avonturen van MAL, EVIE, CARLOS en JAY. De kinderen (nu tieners) van de meest beruchte schurken in het Disney-universum vinden zichzelf, maar lijden nog steeds onder de misstappen van hun ouders, MALAFIDE (Doornroosje), BOZE KONINGIN (Sneeuwwitje en de 7 Dwergen), CRUELLA DE VIL (101 Dalmatiërs) en JAFAR (Aladdin). Slagen ze erin hun ware persoonlijkheid te doen gelden? 

Maak kennis met de coole cast
De afgelopen maanden onthulde Disney Channel dat enkele nieuwe personages het eiland van de Verlorenen betreden. Blijven ze daar of zijn ze van plan het Koninkrijk Auradon te veroveren? En welke geheimen dragen Dr Facilier, zijn dochter Celia en de mysterieuze Hadès met zich mee? 

In de nieuwe Descendants film zijn heel wat personages te bewonderen: CELIA en haar vader FR FACILIER (De Prinses en de Kikker), HADÈS (Hercules). En ook AUDREY (de dochter van Aurora - Doornroosje), UMA (dochter van Ursula - Kleine Zeemeermin), PRINS BEN (zoon van Belle en het Beest), CHAD (zoon van Prince Charming en Assepoester), DOUG (zoon van Stoetel - Sneeuwwitje en de 7 Dwergen), JANE (dochter van de Goede Fee - Assepoester), HARRY (zoon van Kapitein Haak - Peter Pan), GIL (zoon van Gaston - Belle en het Beest) en DIZZY (de dochter van Drizella - Assepoester) doen hun intrede op jouw scherm op zaterdag 26 oktober om 10:00 op Disney Channel

Synopsis
Descendants 3 gaat verder op Villain Kids Day. De goedhartige Mal, Evie, Carlos en Jay - de Villain Kids - gaan de grens over richting hun geboorteplaats: het eiland van de Verlorenen. Daar willen ze vier waardige schurkenkinderen naar het begeerde Auradon Prep brengen, zodat ook zij hun kans op succes, geluk en vervulling kunnen krijgen. Het is Mal die weet dat ze de grens naar het eiland van de Verlorenen voorgoed moet sluiten uit angst dat de vijanden Uma en Hades wraak zullen nemen. Naast haar moeilijke beslissing worden de mensen uit Auradon nog steeds bedreigd door een duistere kracht.

Klik hier voor beeldmateriaal in hoge resolutie: https://press.talkie.be/nl/dir/descendants-3

DESCENDANTS 3

Disney Channel Original Movie
(90 min) op zaterdag 26 oktober om 10:00 op Disney Channel.


Disney Channel is te ontvangen via proximus (kanaal 34), orange (kanaal 54), Telenet (kanaal 29), SFR (kanaal 49) en TV Vlaanderen (kanaal 42). 

Bekijk de teaser van Descendants 3 op Disney Channel België: https://www.youtube.com/watch?v=0qLwHvMMhB4&feature=youtu.be

Contacteer ons
Lotte De Wilde Walkie Talkie
Charlotte Marron Walkie Talkie
Séverine Mori The Walt Disney Company Belgium-Luxembourg
Lotte De Wilde Walkie Talkie
Charlotte Marron Walkie Talkie
Séverine Mori The Walt Disney Company Belgium-Luxembourg
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium