🍔 Deliveroo viert Vaderdag in Antwerpen met Beastie Burgers 🍔

🍔 Deliveroo viert Vaderdag in Antwerpen met Beastie Burgers 🍔

Als enige in het land viert de Sinjorenstad Vaderdag op dinsdag 19 maart en dat laat Deliveroo niet onopgemerkt voorbijgaan. Om dit te vieren slaan ze de handen in elkaar met Beastie Burgers voor een exclusieve Daddy cool burger!

Beastie burgers staat gekend om het beste van twee werelden: heerlijke burgers overgoten met een stevig rock 'n roll sausje!

Speciaal voor Vaderdag in Antwerpen lanceert Deliveroo samen met Beastie Burgers de exclusieve 'Daddy Cool'!
Een burger met twee lagen vlees, cheddar kaas, gegrilde bacon*, sla, tomaat, ajuin en een verslavende saus.

Nog geen verrassing voor Vaderdag? Geen zorgen, in no-time bezorgt Deliveroo de unieke 'Daddy Cool' aan huis! De 'Daddy Cool' is exclusief in Antwerpen verkrijgbaar op Deliveroo.be van dinsdag 19 tot zondag 24 maart 2019 en dit voor slechts €10,-!

*Er bestaat ook een halal versie met kalkoenbacon in plaats van gewone bacon.

Over Deliveroo 
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 80.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 60.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 2.500 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 500 steden in 13 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 12 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.  â€‹

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​
 

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Maureen Richard
Maureen@talkie.be
0483 09 60 38

Daphné Bonami
daphne@talkie.be
0476 52 54 62

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium