Deliveroo viert samen met jou 'Beer & Pizza Day

Deliveroo viert samen met jou 'Beer & Pizza Day

Pizza en bier, dat is een combinatie die velen wel weten te lusten. Het is precies om die reden dat er sedert vele jaren op 9 oktober een internationale 'Beer & Pizza Day' bestaat. Deliveroo laat deze unieke dag zeker niet onopgemerkt voorbijgaan en organiseert samen met het bekende pizza-restaurant Otomat een speciale actie om dit te vieren! 

Wat velen niet weten is dat pizza en bier een uitstekende combinatie vormen. Otomat, het gekende pizza-restaurant uit Leuven, Gent en Antwerpen, is heer en meester in het combineren van een heerlijke pizza en het perfecte biertje. Deliveroo werkt daarom samen met Otomat om 'Beer & Pizza Day' in de kijker te zetten.

Deliveroo voerde recent ook een onderzoek naar de drankkeuze van haar consument:

  • De helft van de Belgische bierdrinkers geeft aan het leuk te vinden om hun bierkeuze aan te passen aan datgene wat ze eten, en dat geldt evenzeer voor mannen als vrouwen.
  • 10% van de Belgische bierdrinkers gaan bij een online bestelling voor eten, hier ook een bijhorend biertje bij bestellen.

Otomat biedt daarom bij elke pizza-bestelling via Deliveroo het perfecte, bijpassende biertje gratis aan. Deze actie zal enkel geldig zijn op 9 oktober voor 'Pizza & Beer Day' bij Otomat in Leuven, Gent en Antwerpen. 

- Otomat — Antwerpen, LeuvenGent.

Contacteer ons
Deborah Dekrem Walkie Talkie
Maureen Richard Walkie Talkie
Deborah Dekrem Walkie Talkie
Maureen Richard Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium