Deliveroo verlaagt minimumuitgave tot €5 in Belgische steden

Deliveroo verlaagt minimumuitgave tot €5 in Belgische steden

Deliveroo verlaagt minimumuitgave tot €5 in Belgische steden

Alsof je nog een andere reden nodig had om de komst van de lente te vieren, heeft Deliveroo er zojuist nog een toegevoegd aan de lijst. Dat klopt, de grootste koerierdienst van België verlaagt de minimale bestelwaarde voor zowel de lunch als het diner tot € 5 (voorheen € 15). Klanten in Brussel, Leuven en Luik hebben nu het perfecte excuus om hun favoriete maaltijden te bestellen, ongeacht het tijdstip van de dag!

Door het verlaagde minimum bestelbedrag kan je nu kleinere gerechten en snacks bestellen, die voorheen deel moesten uitmaken van een grotere bestelling. Dit maakt het ook eenvoudiger dan ooit om in je eentje een heerlijke maaltijd te bestellen, zonder schuldgevoel. Dus of je nu op zoek bent naar een gezonde smoothie om de dag mee te beginnen, een frisse salade om je op te peppen tijdens de lunch, overheerlijke sushi voor bij het avondeten of zelfs een decadent gebakje als tussendoortje, Deliveroo is er voor je.

 

Waarom zou je niet een van deze heerlijke gerechten proberen die je voorheen niet apart kon bestellen?​

 

 • Cup Pasta (Brussel)
  Tortelini 4 Fromages €5.5​
   

 • Amici Miei​ (Leuven)
  Spaghetti Carbonara €9​
   

 • Mamma Roma (Brussel)
  Pizza à la découpe - Prosciutto Cotto5,50  €

 • Magnum (Luik) 
  Magnum pint classic 7,00  €
   

 • Quick (Brussel)
  Le Formidable Burger 5,65  €
   

 • Lazeez​ (Luik)
  Fallafel 10 pièces - 8€
   

 • Coup de Soupe (Leuven)
  Quinoa Salade 5,00 €

 • Debacker​ (Leuven)
  Flammekueche Tradition €9,5​
   

 • Chez Fernand​ (Brussel)
  Suprême Burger €5,20​
   

 • Mex y Fresh (Luik)
  Burrito 7,90 €

 

Over Deliveroo 
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 35.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 30.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 1.000 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 200 steden in 12 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 10 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants. 

 

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

Contacteer ons
Deborah Dekrem Walkie Talkie NV
Deborah Dekrem Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium