Deliveroo vergezelt je tijdens de Super Bowl !

Deliveroo vergezelt je tijdens de Super Bowl !

Naar aanleiding van de Super Bowl, biedt Deliveroo je gratis chicken wings aan bij je bestelling bij de bezorgservice! Een leuk extraatje om je te vergezellen tijdens de finalewedstrijd van het American Football!

In de nacht van zondag 3 februari op maandag 4 februari kunnen NFL-fanaten hun hart ophalen tijdens de 53ste editie van de Super Bowl! Een hoogdag voor de Amerikaanse sportwereld die ook in België mee wordt gevierd dankzij Deliveroo!

Om je bij te staan tijdens deze nachtelijke TV-uitzending , biedt Deliveroo je bij elke bestelling van de deelnemende restaurants gratis chicken wings!  

Plaats jouw bestelling bij één van de deelnemers en ontvang gratis chicken wings dankzij Deliveroo! 

Download hier de beelden in hoge resolutie: http://press.talkie.be/nl/dir/super-bowl-x-deliveroo

Over Deliveroo 
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 50.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 50.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 2.000 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 500 steden in 13 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 12 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.  ​

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met: 

Contacteer ons
Maureen Richard Walkie Talkie
Quentin Glodé Walkie Talkie
Daphné Bonami Walkie Talkie
Maureen Richard Walkie Talkie
Quentin Glodé Walkie Talkie
Daphné Bonami Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium