DELIVEROO stoomt je klaar voor de Antwerp 10 Miles !

DELIVEROO stoomt je klaar voor de Antwerp 10 Miles !

Antwerpen maakt zich op voor dé loopdag van het jaar, de Antwerp 10 Miles. Dit jaar vindt de 34ste editie plaats met meer dan 35.000 inschrijvingen. Deliveroo stoomt elke deelnemer klaar met het geschikte ontbijt om vol energie deze run te kunnen volbrengen.

De Antwerp 10 Miles lopen is een uitdaging voor heel wat sporters. Het betekent een lange zware continue inspanning leveren met het oog op het halen van de finish. Het lopen van deze 16km of de marathon begint dus ook met het plannen van een de juiste maaltijden! Terwijl Deliveroo het geschikte ontbijt aan huis levert, kan jij je volledig focussen op de voorbereiding van het lopen.

Het is belangrijk dat de dagen voor de run plaatsvindt, je lichaam een goede koolhydraatloading binnenkrijgt. Start vol energie de Antwerp 10 Miles door op zaterdag 28 april jouw koolhydraatrijk ontbijt te bestellen op Deliveroo.be bij de volgende restaurants:

 

Over Deliveroo 
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 80.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 60.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 2.500 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 500 steden in 14 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, Taiwan, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 12 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.  ​Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Maureen Richard
maureen@talkie.be
0483 096 038

Daphné Bonami
daphne@talkie.be
0476 52 54 62

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium