Deliveroo nu ook beschikbaar in Kortrijk

Deliveroo nu ook beschikbaar in Kortrijk

Woon je in Kortrijk? Dan hoef je niet langer de deur uit om te smullen van het eten van je favoriete restaurant. Vanaf 15 maart levert Deliveroo ook in Kortrijk binnen het halfuur bij jou thuis!

Na het grote succes in de andere negen Belgische steden, levert Deliveroo vanaf nu ook in Kortrijk. Momenteel bieden Maona Take Away, Jack Kortrijk, Petit Paris Kortrijk, Sakura Kortrijk, The Great Wall en Louis hun gerechten aan via de koerierdienst. Van de lekkerste burgers tot de beste sushi, keuze genoeg! Bestellen kan makkelijk via de Deliveroo app of via de website. Amper 30 minuten later wordt de bestelling bij jou thuis geleverd. En dat allemaal op de fiets!

"Deliveroo wil de Kortrijkzanen het beste aanbod van restaurants in hun stad aanbieden voor levering aan huis of op het werk, in minder dan 30 minuten", aldus Mathieu de Lophem, General Manager van Deliveroo Benelux. "Voor deze lancering werken we samen met een tiental lokale partners. Daarna is het de bedoeling om onze service snel uit te breiden en het aanbod zo divers mogelijk te maken." 

Hoe werkt het? Je kan iedere dag van de week gerechten bestellen. Tussen 11h30 en 14.30 u. of tussen 17.30 en 22.30 u. zal de bestelling vervolgens geleverd worden. Zelfs op je werk, in het park of bij vrienden thuis kan je bestellingen ontvangen van Deliveroo. Zo heb je nooit meer een excuus als je geen eten in huis hebt!

"Als uitbater van zowel Sakura en Noodlebar ben ik zeer tevreden over de komst van Deliveroo in Kortrijk. Dit zal zeker een meerwaarde betekenen voor mijn beide zaken omdat zowel sushi, noedelgerechten als Teppanyaki schotels ideaal zijn om thuis op te eten. De klanten krijgen dankzij Deliveroo aldus hun favoriete eten thuis bezorgd en hoeven bijgevolg de deur niet meer uit! Dit concept kunnen wij, die klantenservice hoog in de vaandel draagt, enkel maar met veel enthousiasme toejuichen.” Aldus Sin Yang Ming, eigenaar van Sakura.

Deliveroo werkt momenteel samen met meer dan vijftien restaurants in Kortrijk. Dat aanbod kan natuurlijk nog verder groeien om het clienteel van Deliveroo een zo uitgebreid mogelijke keuze aan gerechten te bieden. Aanmelden als restaurant kan via deliveroo.be.

Het komende jaar creëert de koerierdienst flexibel werkgelegenheid voor meer dan honderd fietsbezorgers dankzij zijn komst naar de Groeningestad. Wil je zelf graag op de fiets Kortrijk verkennen, mensen gelukkig maken met eten en gemakkelijk een centje bijverdienen? Sluit je dan aan bij Deliveroo als freelance bezorger. Klik hier om je aan te melden.
 

Over Deliveroo 
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 35.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 30.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Het hoofdkantoor van Deliveroo bevindt zich in Londen en ze werken met meer dan 800 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 200 steden in 12 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo actief in 10 steden en werkt de bezorgservice met meer dan 1.400 restaurants. 

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

Contacteer ons
Deborah Dekrem Walkie Talkie NV
Deborah Dekrem Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium