Deliveroo maakt picknicken gemakkelijk

Deliveroo maakt picknicken gemakkelijk

De zomer is in aantocht en dat merk je ook op in het straatbeeld. Shortjes, jurkjes, korte mouwen, kortom de Belg komt uit zijn winterslaap! Mooi en warm weer rijmt uiteraard ook met een heerlijke picknick in het park. Voor sommigen is de picknick voorbereiden én de rit naar het park een brug te ver. Waarom al die moeite doen als je ook gewoon lekker eten kunt bestellen? Deliveroo komt met dé perfecte oplossing en levert vanaf nu ook jouw favoriete maaltijden tot in het park!

Niets is leuker dan een heerlijke zomerdag doorbrengen in het park. Een spontane lunch tijdens je werkdag of een rustige zondagnamiddag met het gezin, elk excuus is geldig om te luieren in je favoriete stadspark. Deliveroo zorgt voor de kers op de taart en brengt overheerlijke maaltijden van enkele restaurants in de buurt tot in je favoriete park. Je meldt je aan via de app en pint je locatie vast op de kaart. Na een kleine wachttijd kan je jouw koerier tegemoetkomen aan de dichtsbijzijnde ingang van het park. Fantastisch, toch? 

Hieronder enkele Belgische parken waar Deliveroo kan leveren:

  • Parc Royal en Bois de la cambre - Brussel
  • Minnewaterpark en Koningin Astridpark - Brugge
  • Citadelpark en Keizerspark - Gent
  • Middelheim, Park Spoor Noord en Stadspark -  Antwerpen
  • Sint-Donatuspark -  Leuven
  • Kruidtuin - Mechelen
  • Parc de la Boverie - Liège
  • Gebroeders Van Raemdonckpark en het Blauwe Poorte Park - Kortrijk
Contacteer ons
Deborah Dekrem Walkie Talkie
Deborah Dekrem Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium