Deliveroo levert Queen Elizabeth's Trifle aan huis in België

Deliveroo levert Queen Elizabeth's Trifle aan huis in België

Deze Trifle is het officiële dessert van Queen Elizabeth's Platinum Jubilee en wordt exclusief door Deliveroo aan huis geleverd

In januari 2022 kondigde Buckingham Palace de fameuze "Platinum Pudding Competition" aan ter gelegenheid van het 70-jarig jubileum van Koningin Elizabeth. Het winnende dessert - de Lemon Swiss roll & amaretti trifle - zal op 5 juni feestelijk worden voorgesteld en zal ook in ons land de nodige aandacht krijgen doordat Deliveroo de trifle gedurende een weekend exclusief in België aan huis zal leveren.

De 96-jarige Queen Elizabeth ll doet dit jaar 70 jaar dienst aan de troon. Op de website van royal.uk staat dat de koningin de eerste Britse vorstin zal zijn die een Platina Jubileum viert. Op 6 februari 1952 besteeg Elizabeth de troon op 25-jarige leeftijd. Om dit te vieren werden er verschillende festiviteiten opgezet waaronder één die nauw aan het hart ligt van The Queen: de enige echte pudding contest. Dit betekent dat de vorstin haar eigen dessert naar zich zal laten vernoemen

In samenwerking met Fortnum & Mason werd de wedstrijd opengesteld voor het publiek met de oproep om het perfecte platina dessert te maken. Uit zo'n 5.000 inzendingen koos de jury slechts 5 finalisten die het tegen elkaar opnamen om vervolgens één winnaar te bekronen. In de jury zat trouwens ook een bekend Belgisch gezicht, namelijk Regula Ysewijn, bij ons bekend van "Bake off Vlaanderen".

Het winnende recept is een typisch Engels dessert: een trifle! Nu we allemaal The Crown hebben gebingewatcht, opgegroeid zijn met The Queen aan de troon, maar vooral omdat we ook in België niet vies zijn van een heerlijk dessertje met koninklijke allures, bezorgt Deliveroo tijdens het weekend van de feestelijkheden op zaterdag 4 t.e.m. maandag 6 juni de winning Lemon Swiss roll & amaretti trifle aan huis.

Voor de trifle te maken klopte Deliveroo aan bij Maisonie, gespecialiseerd in homemade desserts. De trifle komt in een handige cup en kan je bestellen bij in Gent & Brussel.

De Lemon Swiss roll & amaretti trifle zal uitsluitend tijdens het verlengd weekend van zaterdag 4 t.e.m. maandag 6 juni in ons land exclusief via Deliveroo.be beschikbaar zijn. Benieuwd hoe het lievelingsdessert van The Queen smaakt? Dan is dit je kans!

 

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium