Deliveroo levert gelukbrengende gerechten aanstaande vrijdag de 13e 🍀

Vrijdag de 13e en ongeluk, het is een onafscheidelijk duo. Maar dankzij Deliveroo kan je deze gevreesde vrijdag zonder kleerscheuren doorkomen.

Deze vrijdag de 13e kan je bij het Ierse restaurant Bia Mara (Brussel en Antwerpen) terecht voor drie overheerlijke gerechten die ook nog eens geluk brengen. Dat het om een Iers restaurant gaat, is zeker geen toeval: de Ierse cultuur staat namelijk gekend om haar vele gelukssymbolen (denk maar aan het klavertjevier). Voor deze speciale gelegenheid heeft Bia Mara in samenwerking met Deliveroo lucky dishes op het menu gezet, een combinatie van de populairste gerechten van het restaurant. Deze drie heerlijke gerechten brengen je het geluk op een bordje: Chicken Panko, Lemon and Basil Tempura, Parmesan and Mozzarella Arancini's.

Voor slechts 12 euro per gerecht kan je genieten van deze lucky food. Bovendien wordt elk gerecht geserveerd met looksaus, en laat look nu net een ingrediënt zijn dat er om gekend staat geluk te brengen.

Zin in een van deze lucky gerechten? Vergeet dan niet om aanstaande vrijdag een bestelling the plaatsen bij een van de Bia Mara restaurants in Brussel of Antwerpen, want je kan ze enkel en alleen die dag bestellen (als je geluk hebt).

Bij de volgende restaurants kan je deze gelukbrengende gerechten bestellen:

  • Bia Mara (Brussel)
  • Bia Mara (Antwerpen) 

Over Deliveroo 
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 35.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 30.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 1.000 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 200 steden in 12 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 12 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.  ​

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

Contacteer ons
Deborah Dekrem Walkie Talkie NV
Andrew Vassallo Walkie Talkie NV
Deborah Dekrem Walkie Talkie NV
Andrew Vassallo Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium