Deliveroo for Business maakt zich klaar voor de kerstfeestjes

Deliveroo for Business maakt zich klaar voor de kerstfeestjes

Haal die warme kersttruien maar uit de kast, vergeet je secret santa cadeau niet en zet de Christmas Classic playlist op repeat, want het is zo ver! De kerstperiode staat voor de deur en wie Kerstmis zegt, denkt meteen ook aan de jaarlijkse kerstborrel op kantoor. Van canapés en amuses tot cocktails en dessert, Deliveroo for Business belooft een onvergetelijke avond!

Waar de een collega het liever houdt bij een mocktail, ontpopt de ander zich helemaal bij het openen van de eerste fles Champagne. Terwijl je baas geniet van een goed stuk vlees, kies jij voor je geliefde vegetarische burger met verse groenten. Er is voor elk wat wils, want laten we eerlijk zijn, goed eten voor iedereen en elke smaak, is sowieso feest!

Zo vloeide afgelopen kerstperiode de Champagne en kaviaar op een kerstborrel voor maar liefst 3.300 euro. Echter zijn de meest populaire gerechten voor een kerstborrel:

  1. een plateau verse Franse Viennoiseries
  2. Gegrilde zalm
  3. Gourmet mix

Laat je lekker verwennen tijdens de kerstperiode en bestel bij Deliveroo for Business alle nodige party supplies en geniet mee van de feestvreugde! Opgelet, want in 2018 waren 3, 4 en 7 december de drukste momenten om je bestelling te plaatsen. Dus wacht niet langer en surf naar Deliveroo.be voor meer informatie.

Contacteer ons
Maureen Richard
Daphné Bonami
Maureen Richard
Daphné Bonami
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium