Deelbakfiets Cargoroo komt deze zomer naar Antwerpen

Deelbakfiets Cargoroo komt deze zomer naar Antwerpen

De elektrische bakfiets die je in de buurt huurt

Cargoroo strijkt binnenkort neer in Antwerpen. Vanaf deze zomer kan je op verschillende plaatsen in de stad een elektrische bakfiets huren. Vervoer je kinderen, boodschappen of huisdier zorgeloos rond, zonder in de file te staan en zonder parkeer- of brandstofkosten te betalen. Om deze nieuwe lancering te vieren kan je gedurende 1 maand fietsen voor maar 1 euro per uur in plaats van 4,20 euro! Klaar om te trappen? #letscargoroo!

ANTWERPEN, WE KOMEN ERAAN!

In het Antwerpse straatbeeld zie je al talrijke deelsteps, -wagens en -fietsen. Binnenkort wordt er nog een nieuw vervoermiddel aan het lijstje toegevoegd: de elektrische bakfiets! Deze zomer zal Cargoroo maar liefst 125 elektrische bakfietsen ter beschikking stellen verdeeld over de hele stad.

Cargoroo is een Amsterdamse start-up in elektrische deelbakfietsen. Hun visie? Een veilige, propere en filevrije stad creëren met ademruimte. Want dat wil toch iedereen? De elektrische deelbakfietsen van Cargoroo zijn momenteel al beschikbaar in verschillende steden zoals Amsterdam, Utrecht, Leuven en Mechelen.

Om de lancering in stad Antwerpen te vieren, biedt Cargoroo iedereen een welkomstcadeautje: 1 maand fietsen voor slechts 1 euro per uur (in plaats van 4,20 euro)! Download dus snel de Cargoroo-app en ontdek het stadsleven van op de bakfiets. Registreer je nu alvast en geniet wekelijks van 30 gratis minuten die automatisch op je account gestort worden tot en met de launch! Je kan dus alvast aardig wat minuten opsparen. 

"Wist je dat 72% van de Cargoroo-gebruikers hun autorit vervangt door de elektrische bakfiets?"


GEEN AUTO, GEEN PROBLEEM

Cargoroo is er voor iedereen die kan fietsen. Ben je een ouder die de kinderen naar school moet brengen? Ben je een bloemist die bloemen aan huis levert? Ben je een dog owner die de hond naar de hondentrimmer moet brengen? Ben je een loodgieter die in centrum Antwerpen een lek moet repareren? Huur dan snel een bakfiets via de Cargoroo-app en bereik in no time jouw bestemming! In de file? Wij niet!

De elektrische bakfietsen van Cargoroo bieden je een milieuvriendelijke en kostenefficiënte manier om eender welke lading doorheen de hele stad te vervoeren. Zo draag jij je steentje bij aan het milieu, hoef je nergens in de file aan te schuiven en kan je de hoge brandstof- en parkeerkosten mooi ontlopen. Én het is ook nog eens een heel leuke manier om je door de stad te verplaatsen op een vlotte manier. Wat houdt je nog tegen?

Heb je afgesproken met vriendinnen in ‘t stad en neem je graag jouw baby mee? Geen probleem! Zet de buggy in de elektrische bakfiets van Cargoroo en fietsen maar richting de koffiebar!

Moet je een pakketje vervoeren, maar is het iets te groot om te voet mee te nemen? Geen probleem! Zet het pakketje in de elektrische bakfiets van Cargoroo en vermijd de lange files die je met de auto zou hebben! 


KIES, RESERVEER EN FIETS WEG

Via de app van Cargoroo zie je waar er bakfietsen staan in Antwerpen en welke beschikbaar zijn om te gebruiken. Wil je graag een bakfiets reserveren? Dat kan ook! Voor slechts €1 euro heb je 20 minuten de tijd om de bakfiets op te halen. Simpelweg betalen via de app en trappen maar! 

Cargoroo werkt met vaste standplaatsen. Gebruikers moeten na gebruik de elektrische bakfiets terugbrengen naar één van de vaste plaatsen. De prijs? 7 cent per minuut, wat neerkomt op €4,20 per uur. 

Kan je niet wachten om Cargoroo uit te testen? Download de app via de App Store of Google Play, registreer je nu alvast en ontvang wekelijks 30 minuten gratis fietstijd op je account. Deze actie loopt tot en met de launch deze zomer.


Over Cargoroo

Cargoroo, een Amsterdamse start-up, staat sinds 2018 in voor de verhuur van elektrische deelbakfietsen in verschillende steden, waaronder Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Arnhem, Nijmegen, Leuven, Mechelen, Manchester en Berlijn. Vanaf deze zomer zijn de elektrische bakfietsen ook beschikbaar in Antwerpen

Geen auto, geen probleem! Elke Cargoroo-bakfiets heeft een vaste plek en kan gehuurd worden voor een korte of langere termijn. In de app zie je waar de bakfietsen staan, welke er vrij zijn en kan je er één reserveren. Cargoroo is beschikbaar voor iedereen die kan fietsen. #letscargoroo!

Contacteer ons
Axelle Fraeye
Axelle Fraeye
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium