DECATHLON - Summer Kids - Ter land, ter zee en in de lucht

DECATHLON - Summer Kids - Ter land, ter zee en in de lucht

De zomer komt eraan en dan speelt de vraag bij veel ouders: hoe kan ik mijn kinderen op een veilige en leuke manier laten spelen? DECATHLON to the rescue, want hier vind je alles om er een onvergetelijke zomer van te maken. Activiteiten ter land, ter zee en in de lucht! 

Ter land

Sporten hoeft niet saai te zijn! Niets is leuker dan een spontaan wedstrijdje voetbal of badminton met de kinderen. 

Voetballiefhebbers beleven een topzomer met The Kage (€ 19,99) van KIPSTA. Dit mobiele voetbaldoel tovert elke ondergrond om tot een voetbalveld. Je installeert het snel én het is gemakkelijk te vervoeren. Ready, set, goal! 

Ook de fans van badminton genieten van een outdoor spelletje dankzij de ARTENGO Easy Net. Dit badmintonnet laat je toe om in je tuin, in het park of op het strand een wedstrijd te organiseren met je vrienden of familie. 

Easy Net 3m: € 29,99 
Easy Net 5m: € 49,99 

 

Ter zee

Hittegolf in het land! Dan zit er niets anders op dan uren in het water te spelen.

Wil je je kleinste uk op een veilige manier in het water laten plonsen? Kies voor Tidipool (€ 14,99)! Dit opvouwbaar plonsbadje zet je in enkele seconden op én is eenvoudig te vervoeren. De waterdichte transportzak gebruik je om de Tidipool te vullen. Handig!  

Ook voor de beginnende zwemmers heeft NABAIJI iets in petto. Tiswim (€ 14,99) is een handige zwembandgordel bestaande uit twee zwembandjes en een gordel waardoor je lieverds direct in een horizontale positie liggen in het water. Ideaal voor watergewenning of om de grote oceaan te ontdekken!

Al vanaf jonge leeftijd spelen kinderen graag in het water! Met de zitband (€ 11,99) van NABAIJ kunnen zelf de allerkleinsten genieten van een ritje in het water. Ook de zwembandjes (€ 3,99) van DECATHLONs huismerk zijn een absolute musthave voor je kleine spruit. 

Naast zwemmen zijn er talloze andere leuke activiteiten die je in het water kan doen. Zin in iets nieuws deze zomer? Kies dan voor de Aquaway. Zodra je deze flexibele buizen in het water gooit vormen ze een heus onderwaterparcours! De Aquaway is fun én je kinderen leren langer onder water zwemmen. Double fun

Aanbevolen verkoopsprijs: 2 voor de prijs vanaf  € 14,99 

 

In de lucht

Schiet raak met de Softarchery set (€ 49,99) van Geologic. Richt de pijlen met zuignappen op de schietschijf, veiligen voor alle leeftijden ! 

Spring een gat in de lucht! Met de trampolines van DOMYOS kan dat nu ook letterlijk. Het gamma heeft voor elk wat wils: diverse maten aan democratisch prijzen. 

Aanbevolen verkoopsprijs: vanaf € 129,99

 

 

Volg DECATHLON op de voet via https://www.facebook.com/decathlonbelgium

Laat ons gerust weten als je specifieke vragen of voorstellen zou hebben, of als je bepaalde producten wil testen of uitlenen? DECATHLON en Walkie Talkie helpen je graag!  
Walkie Talkie - Valérie Bourgeois
valerie@talkie.be
0497 318 622

Bij DECATHLON neem je best contact op met Lauranne Louis lauranne.louis@decathlon.com.

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium