DECATHLON : Start 2017 sportief met de SS17collectie van Kalenji !

Een nieuw jaar betekent goede voornemens. Het zij je voorbereiden voor een marathon of simpelweg de draad terug oppikken om te lopen. Het is niet altijd even gemakkelijk om je doelen te realiseren maar dit jaar houden we vol tot de eindmeet! 

KALENJI helpt je namelijk op weg met de nieuwe zomercollectie voor mannen en vrouwen. 

FOCUS - KIPRUN LD

Met de beroemde Kiprun LD (€ 79,99) aan je voeten loop je gegarandeerd met het beste comfort want demping en stabiliteit zijn de twee sleutelwoorden voor deze loopschoenen. Dit model is technisch uitgerust met het K-ring concept en het nieuwe, exclusieve KALENJI schuim wat het gemak tijdens het lopen bevordert. 
 

VOOR HARDLOOPSTERS

Om het lopen in elk weer zo comfortabel mogelijk te maken is goede loopkledij essentieel. Een van de factoren die het gemak bij het lopen vergroten zijn het ontbreken van naden op de kledij, zo voelt je uitrusting aan als een tweede huid. De SS17-collectie van  KALENJI voldoet aan deze behoefte en beperkt irritatie bij warmer weer.

De Kiprun Care t-shirt (14,99€) bestaat in meerdere kleuren en heeft een snit die ervoor zorgt dat de t-shirt een tweede huid vormt voor de loper. De naadloze afwerking vermijdt schuren en de reflecterende elementen zorgen voor extra visibiliteit. Combineer de t-shirt met de Kiprun Care loopbroek (19,99€)Deze absorbeert vocht en geef je volledige vrijheid tijdens het bewegen. 
 

WAT DOEN WE AAN DE VOETEN? 

Loopschoenen zijn uiteraard essentieel voor elke loper. Zowel voor mannen als vrouwen heeft KALENJI drie iconische modellen:

KIPRUN LD (79,99€) : stabiliteit van de voet en een uitstekende demping bij loopafstanden van 10 km tot een marathon! 
KIPRUN SD (69,99€) :  lichtgewicht, dynamisch en een uitstekende demping. De naadloze voorvoet zorgt voor extra comfort.
KIPRACE (69,99€) : licht en dynamisch model, perfect voor wedstrijden en korte trainingen.  


VOOR HARDLOPERS

Het kernwoord voor de menswear collectie van KALENJI ? Vrijheid en lichtheid tijdens het bewegen. 

Met Kiprun Light bewapen je jezelf tegen irritaties. Zo heeft de Kiprun Light t-shirt (19,99€) innovatieve elementen die ergernis voorkomen. Dag irritatie, hello comfort! Ook de Kiprun short Light (16,99€) is licht en beperkt de irritatie dankzij thermoadhesion. De t-shirt in combinatie met de short vormt de perfecte outfit om zich vrij te voelen tijdens het bewegen om zo je grenzen te verleggen. Een marathon? Geen probleem!

 

DE SPORT DIE STIJGT! - TRAIL

Hou je van trail? Ook dan heeft KALENJI iets voor je in petto!

Wil je meer informatie over deze collectie? Aarzel niet om ons te contacteren!
 

Volg DECATHLON op de voet via https://www.facebook.com/decathlonbelgium.

Aarzel niet om ons te contacteren voor vragen of voorstellen, of als je een bepaald product wenst te testen of uit te lenen. DECATHLON en Walkie Talkie staan graag tot jouw beschikking!

Voor persberichten, visueel materiaal of andere vragen en voorstellen, neem contact met ons op:

Walkie Talkie - Maureen Richard
maureen@talkie.be
0483 096 038

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium