De trendkleuren van 2020 onthuld

De trendkleuren van 2020 onthuld

- COLOURS OF RESISTANCE -

Als je 2020 in één woord moet samenvatten, dan zeggen we onverbloemd: "kleur". Montere tinten breken door en sombere tinten maken plaats voor uitbundige kleurpaletten. In reactie op de uitdagingen van de 21ste eeuw hebben colora en BOSS paints de laatste kleurtrends gedefinieerd onder de noemer "Trendspecial 2020: colours of resistance". Een tintenpalet dat de behoefte naar optimisme en positivisme voedt. Met de natuur in de hoofdrol selecteerden ze 27 pakkende trendkleuren, geclusterd rond 3 levensstijlen. 

  • (No) More Greys bestaat uit 7 statementkleuren met een 'rebel street attitude'.
  • Super Natural staat voor 'the power of nature' en dit vertaalt zich in 12 weelderige tonen 
  • Explore Reality omvat 8 excentrieke tinten

De verschillende tinten kunnen gecombineerd worden tot een kleurenpalet dat het best bij jouw levensstijl past. De kleuren worden bovendien gereleased in herfst-winter en lente-zomer combinaties.

(NO) MORE GREYS

(No) More Greys introduceert 7 expressieve, high fashion geïnspireerde kleuren. Van krachtig rood tot denim blue en exuberant goud. Van steel blue tot gebroken wit en een sterk contrast tussen zwart en geel. Binnen dit ietwat edgy en toch klassevol kleurenpalet kan iedereen de kleuren pikken die het beste zijn/haar individu reflecteren. Architecturale interieurobjecten, ruitmotief, leder en een vleugje punk passen perfect binnen deze trend. 

SUPER NATURAL

Super Natural staat voor een scala van 12 rustgevende tinten. De kleur van nevel, zonnegloed, bloesems, mossen, houtsoorten, schors en grassen. Elke kleur oogt uiterst natuurlijk. Wanneer deze tinten gecombineerd worden, vormen ze een organisch en intuïtief palet. Wat interieur betreft zal je vaak leder en linnen, gerecycleerde materialen en ronde objecten terugzien.

EXPLORE REALITY

Explore Reality is een set van 8 futuristische kleuren. Denk aan excentrieke, levendige en reflecterende kleuren waar de energie van afspat. Elke tint schept een andere sfeer, maar gecombineerd voelen ze harmonieus aan. Deze woonomgeving is een en al creatieve renaissance. Je ziet er vaak gerecycleerde plastics en gekleurd glas terug. Inspirerende werplek gezocht? De soft-clash kleuren hullen de ruimte in een creatieve sfeer.

Bekijk hier hoe de kleuren er binnen jouw interieur kunnen uitzien en haal inspiratie uit de aankleding van de verschillende leefruimtes.

Helemaal klaar voor een interieurupgrade volgens de laatste nieuwe trends?
Vraag advies van een colora kleurexpert aan huis.

VERKRIJGBAAR VANAF MID SEPTEMBER

////

Over colora
colora is een Belgische keten van verfwinkels voor zowel particulieren als professionele schilders. colora verdeelt niet enkel de kwaliteitsproducten van verfproducent BOSS paints, het wil zijn klanten ook uitgebreid inspireren én adviseren. De eerste colora-winkel opende in 1981 haar deuren in Brugge. Vandaag telt colora in totaal 59 winkels, waarvan 58 in België en 1 in Nederland. 250 colora coaches staan elke dag paraat om klanten te helpen bij hun verfkeuze. Bij colora gaan kwaliteit en duurzaamheid hand in hand. We streven naar topproducten met een zo laag mogelijke milieu-impact. Meer informatie op www.colora.be.

BOSS paints
BOSS paints staat van A tot Z zelf in voor de ontwikkeling, de productie en de verkoop van haar verfproducten. Kwaliteit, advies en service staan centraal in onze aanpak. BOSS paints werd opgericht in 1945 door Antoon Bossuyt en is nu in handen van de derde generatie familie Bossuyt. Er werken vandaag 280 mensen voor het familiebedrijf, dat een omzet heeft van ruim 48 miljoen euro. Jaarlijks produceert BOSS paints ongeveer 3 miljoen liter verf voor professionele en particuliere klanten. Naast verf, biedt BOSS paints ook verfgerelateerde producten en decoratieve technieken aan. De professionele schilder kan terecht in de depots voor de vakman (Brugge, Waregem, Kontich en Gent). De particuliere klant kan terecht in de betere decoratiezaken en alle colora winkels. Meer informatie op www.boss.be.

Contacteer ons
Sara De Bruyne Walkie Talkie
Sara De Bruyne Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium