DE REVIVAL VAN HET BELGISCHE HAMPTON BAYS

DE REVIVAL VAN HET BELGISCHE HAMPTON BAYS

Er waait een nieuwe wind door het atelier van Hampton Bays. Refounder Daisy Plas geeft de unieke en hartverwarmende stijl die Hampton Bays kenmerkt een hedendaagse upgrade. 'Color is my favorite power!', een krachtige boodschap die voor haar de kern van het Belgische tricotlabel weerspiegelt. 

EEN VROUW MET EEN DUIDELIJKE MISSIE

Designer Daisy Plas is geen onbekende bij Hampton Bays. In 1994 zet Daisy haar eerste stappen in de mode als patroonmaker. Met haar master in mode aan de Antwerpse Modeacademie op zak, zet Daisy in 2006 haar carrière verder bij het voormalige Andres. Zes jaar lang werkt ze achter de schermen als brand manager en designer voor Hampton Bays, het casual merk van Andres.

Na de overname van Hampton Bays in 2019, treedt Daisy vandaag op de voorgrond en heeft ze grote plannen met het merk. Een vrouwelijke selfmade ondernemer mét een duidelijke missie: refounding Hampton Bays.

HET DOEL VAN DAISY PLAS

"Ik wil Hampton Bays terug de waardering geven die het verdient: een kwalitatief Belgisch merk gekenmerkt door ons DNA 'effortless wearing'. Met onze collectie creëren we een gevoel alsof je op een heerlijk, lange vakantie bent in de ‘Hampton Bays’. Het merk ademt de allure van de Amerikaanse kustplaats uit: je geniet van de kleine dingen, het leven is mooi."

ID KIT

  • Geboren in het Limburgse Hamont op 11 mei 1976.
  • Behaalt haar master in de mode aan de Antwerpse Modeacademie in 2002.
  • Maakt haar modedebuut in 2006 bij Andres waar ze zich op werkt tot brand manager en designer van Hampton Bays.
  • Neemt in 2019 Hampton Bays over.

VOORUITBLIK OP WINTER 2021

Voor herfst-winter 2020-2021 drukt Hampton Bays opnieuw zijn stempel. Kleurrijkcomfortabel en geschikt voor elk moment van de dag. De collectie brengt drie thema’s met zich mee: Raw AcidOrangelicious en Brightingale. De hoofdkleuren – neon geel, feloranje en warm roze – kunnen onderling perfect worden gecombineerd en moedigen aan om de subcollecties te mixen voor een nog groter fashiongehalte.

HB LOVES STRIPES AND CASUAL CHIC

De levendige kleuren worden verzacht met aaibare materialen zoals de iconische tricot van merino en alpaca. Een ton-sur-ton velvet broekpak, blouses met multi-color prints, geruite broeken en fleurige maxi-jurken geven aan deze multi-inzetbare collectie een speelse touch. 

Hampton Bays trekt de kaart van kwaliteit op alle fronten. Zoals steeds vormen strepen een constante, deze komen zowel terug in details als in dessins. De collectie straalt kleurhumor en positivisme uit. Dé kenmerken waar Hampton Bays voor staat.  

THE HAMPTONS ALS INSPIRATIE

Hampton Bays’ eerste collectie dateert van 1992. Sindsdien ademt het Belgische label de allure van The Hamptons uit. Lekker uitwaaien in het weekend, zich wentelen in comfortabele luxe en de drukte van het stadsleven achter zich laten. Het kustgebied in de Amerikaanse staat New York ontleent zich om te herbronnen en je innerlijke ME-ness terug te vinden.

Contacteer ons
Daphné Bonami
Daphné Bonami
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium