De prinselijke familie van Monaco brengt een waar sprookjesachtig bezoek aan Disneyland® Paris

De prinselijke familie van Monaco brengt een waar sprookjesachtig bezoek aan Disneyland® Paris

Eerder deze week genoten prins Albert II, prinses Charlene en hun twee kinderen, Jacques en Gabriella de Monaco, van een familiebezoek midden in de magie van het Disneyland Park. Op de agenda: een wandeling doorheen deze spectaculaire omgeving, gezinsvriendelijke attracties en magische ontmoetingen.

Een prinselijke wandeling in het sprookjesland

Om het beste uit de lente te halen en te genieten van de levendige kleuren die zo typerend zijn voor dit seizoen, droomde het prinselijke gezin weg tijdens hun bezoek aan Disneyland Paris. Met het kasteel in zicht, voelden ze de magie van zodra ze hun eerste stappen namen op de beroemde Main Street, U.S.A.

De prinsen en prinsessen verheugden zich op de meet & greet met Mickey en Minnie, die steeds opnieuw jong en oud weten te verbazen. De emotie was voelbaar toen het gezin dit moment van geluk deelde.

Om zich volledig in de droomachtige wereld van Fantasyland te verdiepen, kozen prins Jacques en prinses Gabriella ervoor om hun ouders mee te nemen tijdens een ritje op de Caroussel de Lancelot. Deze klassieke attractie deed hen wegdraaien op het ritme van traditionele Disney-liedjes zoals Pinokkio's "Als er eens een ster verschiet" of "Bella Notte" van Lady en de Vagebond. 

Ontdek The Lion King & Jungle Festival met glinsterende ogen

Terwijl ze de deuntjes van de Disney-klassiekers neurieden, was de prinselijke familie van Monaco verrukt om de helden van Jungle Book, Baloo en Lowietje te ontmoeten. Samen poseerden ze voor foto's naast het Hakuna Matata restaurant, dat de wereld van Simba en zijn vrienden in Adventureland weerspiegelen. De perfecte gelegenheid om te genieten van de sfeer van het komende Lion King & Jungle Festival dat op 30 juni van start gaat in Disneyland Paris.
 

Voor meer informatie of vragen, aarzel niet om ons te contacteren:

Maureen Richard
maureen@talkie.be
0483 09 60 38

Daphné Bonami
daphne@talkie.be
0476 52 54 62

OVER DISNEYLAND® PARIS
Disneyland® Paris is de nummer één toeristische bestemming van Europa met meer dan 320 miljoen bezoeken sinds de opening in 1992. Het resort bestaat uit twee spectaculaire themaparken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park) en acht gethematiseerde Disney hotels en acht geselecteerde partner hotels met 8.500kamers in totaal. Daarnaast zijn er ook twee full-service congrescentra en een world-class 27-holes golfbaan aanwezig. De bestemming omvat verder Disney Village - één van de grootste entertainment complexen in de regio Ile-de-France. Disney Village ligt op meer dan 30.000 vierkante meter en biedt thema-restaurants, winkels en een bioscoop. Disneyland Paris heeft 59 attracties, 63 winkels en 55 restaurants.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium