De perfecte twaalfde man tijdens het EK!

De perfecte twaalfde man tijdens het EK!

#samennaarfrankrijk

#SamenNaarFrankrijk met Carrefour!

Hoe herken je een echte Duivelsfan? Aan zijn volledige uitrusting, met de beroemde drietand en in de kleuren van onze nationale ploeg natuurlijk. En laat nu net dat zijn wat je kan vinden bijCarrefour! Maar dat is niet alles, naast leuke merchandising, vind je ook volledige outfits, gadgets, make-up tot zelf nagellak in de warenhuisketen. Transformeer je dus in de perfecte 12de man met Carrefour en juich de Belgen naar de overwinning. 

Carrefour is fan én officiële sponsor van de Belgian Red Devils. Sinds april kon je al het Panini-album in de winkels vinden. Ondertussen zijn al meer dan 170 000 albums verkocht en werden 14 miljoen pakjes verdeeld.  

 

Elke ondergrond is een voetbalveld! 

Wie graag voetbal kijkt, scoort hoogst waarschijnlijk zelf graag eens een goal. Met The Kage van DECATHLONs huismerk Kipsta is dat nu mogelijk. Het zelfopenklapbare voetbaldoel is ontworpen voor wie graag overal voetbalt, zowel binnen als buiten. Van een wedstrijd in eigen tuin tot een risicowedstrijd op het strand, alles is mogelijk! Score! 

Tiki-taka voetbal met Playmobil

Juni is niet alleen de voetbalmaand in heel Europa, ook in PLAYMOBIL-land wordt er naarstig op de bal getrapt.Voor sterspelers die nu al willen oefenen voor de grootste voetbalmatch van dit jaar is hetmeeneem voetbalstadion dé must-have. Klap het spel open en breng de voetbalspelers in positie. Het innovatieve kicksysteem laat je toe om met één hand in de goal te schieten.

Speel op Europees niveau, verzamel alle nationaliteiten en stel jouw droomteam samen. De PLAYMOBIL-selectie is gekend: Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Engeland en topper België spelen mee! Leuke extra: je kan de individuele spelers voorzien van je favoriete rugnummer. 

Laat de kick-off beginnen! Voor sterspelers vanaf 4 jaar. 

St Môret  zet een saai aperitief buitenspel! 

Naast Carrefour, Playmobil en Decathlon is ook St Môret klaar voor het Europees Kampioenschap en steunt het onze Belgen met een Limited Edition van zijn aperitiefhapjes, omgedoopt tot St Môret Apérifoot. 

Deze heerlijke en frisse hapjes met echte stukjes tomaat, paprika en olijven gaan van de halftime een onweerstaanbaar moment maken!

De hapjes worden gepresenteerd op een dienbord inclusief prikkertjes, klaar om te smullen. Perfect om  tegelijkertijd onze nationale helden te steunen! Go Belgium!

Golden goal met Palladium 

Dat voetballers graag mooi gekleed gaan is een understatement. Het is ook het Franse urban merk Palladium niet ontgaan. Naar aanleiding van het EK maakten ze een limited Soccer Edition: de Palladium Champions Pack mét 24 karaats goud. Deze mini-collectie bestaat uit schoenen en een high-end rugzak. 

Voor deze Champions Pack krijgt de iconische Baggy boot een 24 karaats gouden  logo patch. De vergulde veteroogjes en de gewaxte veters geven de schoenen een high fashion look.

Zowel de boots als de rugzak zijn custom made en werden aan stervoetballers zoalsZlatan Ibrahimovic en David Alba gegeven, jammer genoeg  is deze limited edition dus niet beschikbaar voor het grote publiek, maar je zal ze zeker spotten op je favoriete spelers!

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium