De nieuwste "oversize" campagne van evian® toont de wereld door de ogen van een baby

De nieuwste "oversize" campagne van evian® toont de wereld door de ogen van een baby

Voor de zevende editie van de « Live Young » campagne blaast evian® leven in een reusachtige wereld gezien door de ogen van een baby. Een unieke én meeslepende campagne die vast en zeker zal verrassen.

« Elk jaar hernieuwt evian® de belofte « Live Young » met de iconische babycampagnes.  Popelend om ons heruit te vinden, verkennen we dit jaar een gigantische wereld door de ogen van een baby, een unieke campagne die de consument vast en zeker zal smaken. »  zegt Patricia Olivia, directrice van evian®.

De campagne « Oversize » nodigt je op een originele manier uit om de wereld op een compleet andere manier te ontdekken. Op het beeldmateriaal van deze campagne pronken enkele influencers en ambassadeurs die zich plots in het lichaam van een baby bevinden na het openen van een fles evian® mineraalwater. Maria Sharapova, Stan Wawrinka, Lucas Pouille, Madison Kyes en Lydia Ko zijn de boegbeelden van deze campagne.  Ze illustreren allemaal het belang van hydratatie en van sport als essentiële factoren in een gezond en evenwichtig leven. Alle zes maken ze ook deel uit van een digitale campagne waarbij ze zichzelf levensgroot geprojecteerd zien als baby na het openen van een fles evian® minteraalwater.

« Na "Baby & Me" in 2013, die volwassenen tegenover hun zelfbeeld als baby zette, geeft de campagne "Oversize" nu aan iedereen de kans zich in de plaats van een baby te stellen. Of je nu een wereldbekende tennisster bent, een gedreven business man of een op-en-top fashionista, de boodschap blijft hetzelfde: eeuwige jeugd is voor iedereen die de "Live Young" spirit toepast in het dagelijkse leven...» aldus Marielle Durandet, vice-president van BETC, die de campagne realiseerde.

 

#EVIANOVERSIZE     #LIVEYOUNG 

 

Een meeslepende ervaring die tot leven komt door creatieve samenwerkingen

Trouw aan haar creatieve en innoverende aanpak, bedacht evian® ook een volledig innovatieve digitale campagne. Een originele en interactieve aanpak die volledig in de lijn ligt met de nieuwe levensstijl van de consument.

  • Fun en ludiek met Snapchat

Deze one-of-a-kind samenwerking met de befaamde instant photosharing app biedt gebruikers een « Oversize » onderdompeling aan. Speciaal voor de « Oversize » campagne wordt er op 10 juni in 6 landen een geanimeerde babyfilter gelanceerd die 24u beschikbaar zal zijn. In afwachting van die filter werden er ook nog klassieke Snapchat-filters ontworpen. In slechts twee weken tijd werden die filters 32.000 keer geactiveerd in Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Benelux. Zo werden er meer dan 365.000 mensen bereikt met een gemiddelde interactie van 30 seconden – dat is ongeveer 30% méér dan met conventionele filters.

  • Oversize wordt mode met RAD.co 

evian®  sloeg deze keer ook de handen in elkaar met streetwear brand RAD.co om een exclusieve collectie te creëren: de XL-kledij evian®  x RAD wordt verkocht sinds 24 mei via RAD.co en in Galeries Lafayette in Parijs.

« Partner worden met een wereldmerk zoals evian®  is een geweldige kans voor ons om streetwear te herdefiniëren én om te evolueren in ons eigen creatieve universum. Oversize is tegenwoordig een echte trend en dat is ook de reden waarom we besloten om het concept door te drukken met échte oversized details – zo kan iedereen zich in het lichaam van een baby plaatsen. Het resultaat is zowel classy als fun » zegt David Smadja, artistic director en co-oprichter van RAD.co. 

Prijzen tussen €29,90 en €59,90.

#EVIANxRAD

 

 

Het succes van de internationale saga « Live Young » vereeuwigen

evian®  schreef al geschiedenis in 2009 met de eerste « Live Young » campagne. De creatieve saga werd alom geprezen én viel meermaals in de prijzen; zo won « Live Young »  toen de begeerde Cannes Lion. Sinds de allereerste campagne met de ‘rollerblading babies’ volgden er miljarden impressies.

De campagne « Oversize » wordt geactiveerd in de belangrijkste markten van evian®. De activaties gebeuren door klassieke en digitale display ads, maar ook door activering in winkels, op online platformen en met exclusieve events. Zo vond de internationale lancering van de « Oversize » campagne plaats op 23 mei in Parijs. Op 10 juni wordt de geanimeerde Snapchat-filter gelanceerd. Lokale activeringen zijn gepland in het tweede en derde kwartaal van 2017, vooral tijdens Wimbledon in juli, de US Open eind augustus en het evian® Championship in september.

Daarboven wordt de campagne het hele jaar door ondersteund door de verspreiding van digitale content. 

In België vind je de nieuwste campagne terug op de aangepaste verpakking van evian® flessen én in het straatbeeld. Sinds 23 mei hangen er posters in de voornaamste Belgische stations en vanaf 13 juni tot eind juli je de posters bewonderen op verschillende plekken in België.

Ten slotte zal de campagne ook worden ondersteund door activaties in winkels en op sociale netwerken vanaf 12 juni. Consumenten in België kunnen ook wekelijks één van de 25 LiveYoung-2017 shirts winnen door op een speelse manier de evian® filter te gebruiken. De wedstrijd duurt zeven weken (12/06 tot 30/07) en consumenten maken elke week kans op een T-shirt. Meer info op: www.evian.com/nl_be

 

Over evian®
evian® mineraalwater ontstaat in de eeuwenoude Alpen, op een unieke geologische plek. Het baant zich gedurende meer dan 15 jaar een weg door de rotsen en wordt zo verrijkt met haar karakteristieke mineralen. Om de uitzonderlijke kwaliteit van haar water te bewaren, beschermt evian® al meer dan 20 jaar de natuur in de omgeving van de bron. Het natuurlijk mineraalwater van evian®, van nature zuiver en constant in haar unieke minerale samenstelling, voldoet perfect aan de hydratatiebehoeften van iedereen, de hele dag door.

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium