De nieuwe winkel én wintercollectie van Bonjour Maurice !

Het Belgische kinderkleding merk, Bonjour Maurice, verwelkomt het nieuwe seizoen met een nieuwe omkeerbare en kleurrijke herfst-wintercollectie en dit in hun nieuwe boetiek op het Kasteleinsplein in Brussel!

Bonjour Maurice in een nieuw kleedje!

Na twee jaar Ukkel, vestigt Bonjour Maurice zich dichter in het centrum van Brussel. In deze hippe wijk, het Kasteleinsplein, verwelkomt de nieuwe winkel je met open armen! 

Met zijn kleurrijke inrichting, Kewlox-meubels (tevens Belgisch!), laat de winkel je het gedurfde universum van Bonjour Maurice ontdekken. 
 

De herfst-wintercollectie van Bonjour Maurice

De kleurrijke en comfortabele wintercollectie voor kids van Bonjour Maurice is opnieuw omkeerbaar en duurzaam! Springen in waterplassen of een sneeuwballengevecht? Niets houdt jullie kinderen tegen met Maurice! 

Maurice: de vriend van moeder natuur
De kledij heeft de perfecte uitstraling om uw kinderen te begeleiden bij de leukste activiteiten, maar dat is nog niet alles! Deze collectie respecteert ook een gestroomlijnde productieketen om de schadelijke gevolgen voor het milieu en de maatschappij tot een minimum te beperken.

Omkeerbaar voor meer efficiëntie
Omdat een omkeerbaar kledingstuk altijd beter is dan een enkel kledingstuk, zijn alle stukken in de collectie zo ontworpen dat je ze binnenstebuiten kan dragen. Dit stelt kinderen in staat om hun emoties vrij te uiten en stelt ouders in staat om de garderobe van de kleintjes te stroomlijnen.
 

Voor bijkomende informatie, beelden of interviews, aarzel niet om ons te contacteren.

Walkie Talkie
Maureen Richard
maureen@talkie.be
+32 483 09 60 38


Over Bonjour Maurice
Bonjour Maurice is een Belgisch kledingmerk dat de kindergarderobe opnieuw uitvindt door ethische en omkeerbare kledingstukken aan te bieden, voor overal en altijd. Bonjour Maurice werd opgericht in 2017, het jaar waarin Géraldine en Céline hun intuïtie volgden en de uitdaging aan gingen om de eerste volledig ethische en omkeerbare kledinglijn te lanceren.  In de zomer van 2017 opende Bonjour Maurice de deuren van zijn eerste winkel in het hart van Ukkel. In augustus 2019 verhuist Bonjour Maurice naar Elsene, de perfecte locatie om het gedurfde universum van het merk te ontdekken. De volledige collectie is ook beschikbaar op de e-shop.

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium