DE KEUKEN VAN DE TOEKOMST NU BIJ JE THUIS

DE KEUKEN VAN DE TOEKOMST NU BIJ JE THUIS

Een keuken die samen met jou meedenkt over het avondeten of het boodschappenlijstje, daar droomt 4 op de 10 Belgen* van! Het onmisbare ingrediënt: een slimme technologie. De Family Hub van Samsung zorgt ervoor dat koken nog sneller, gemakkelijker en plezanter wordt! Ontdek waarom deze slimme koelkast binnenkort in jouw keuken zal plaatsnemen.

Een intelligente koelkast die fungeert als jouw persoonlijke assistent? Het kan! Via de SmartThings-app die je telefoon met de Family Hub verbindt, krijg je een reminder als een product op is of als de houdbaarheidsdatum overschreden is. 30% van de Belgen die dus te veel voedsel weggooit op het einde van de week, wordt met deze feature extra ondersteund.

Het multifunctioneel display doet dienst als een digitaal prikbord en geeft receptjes weer op basis van de ingrediënten die zich in de koelkast bevinden. Geen tijd om te koken? Dan kan je via datzelfde scherm eenvoudig je take-outmaaltijd bestellen.

De Family Hub van Samsung brengt letterlijk het gezin samen door je favoriete muziek af te spelen, je tv-programma op te zetten en biedt je de mogelijkheid om een familiekalender aan te leggen. Meer dan ooit vormt de keuken het centrum van de woning.

De Family Hub is beschikbaar vanaf € 2.709,00.

Contacteer ons
Daphné Bonami
Daphné Bonami
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium