De juiste mix voor elke douche-ervaring: dankzij GROHE's douchesystemen

De juiste mix voor elke douche-ervaring: dankzij GROHE's douchesystemen

Als bewust contrast met de hectische, luide buitenwereld is de badkamer steeds meer een oase van welzijn geworden, een plek waar u zich kunt ontspannen. Minimalistisch design en gebruiksvriendelijke producten spelen een belangrijke rol. Daarom ontwikkelt GROHE innovaties die een duurzame waterbeleving mogelijk maken, waarbij intuïtieve bediening wordt gecombineerd met een nauwkeurige controle zonder afbreuk te doen aan watergenot.

GROHE Rainshower SmartActive handdouche - de meest innovatieve handdouche van het portfolio

Vanaf september 2019 is de keuze aan u: omringd door een strak minimalistisch design, zorgen drie verschillende straalsoorten voor grenzeloos doucheplezier. Met Rainshower SmartActive handdouche met Rainshower, Jet of ActiveMassage biedt de Rainshower SmartActive handdouche waterplezier van een zacht tintelend gevoel op de huid tot een stimulerende massage. In het midden van de handdouche zorgen ovale en stervormige stralen voor het krachtige ActiveMassage-straal. Acht andere openingen zorgen voor een zeer krachtige straal die direct na een training een verkwikkend gevoel geeft. Ook het uitspoelen van shampoo is geen probleem meer met deze straal. Als u een gematigdere straalverkiest, zorgen de rondom de basis geplaatste spuitdoppen voor een zachte, volle regenstraal.

Om gemakkelijk tussen verschillende douche-ervaringen te kunnen schakelen, gebruik je de innovatieve GROHE SmartTip-technologie. De gewenste straalmodus kan met slechts een vingertop geselecteerd worden op de achterkant van de ergonomisch ontworpen handdouche. Nadruppen na het uitschakelen van de handdouche behoort dankzij de DripStop-functie tot het verleden.

De nieuwe Rainshower SmartActive handdouche is verkrijgbaar in twee maten (130mm en 150mm) en in ronde en vierkante uitvoeringen.

GROHE Rainshower 310 Mono douchekop - doucheplezier in zijn zuiverste vorm

Om de rustgevende kracht van water te ontvouwen, presenteert de GROHE Rainshower 310 mono douchekop een speciaal straalsoort. De PureRain-straal omringt het lichaam met grote, zachte druppels water die aanvoelen als een warme zomerregen. Met zijn afmetingen is de nieuwe douchekop, die nu verkrijgbaar is, een echte blikvanger in de badkamer. Ondanks zijn grootte van 310 mm heeft hij een bijzonder slank silhouet dankzij zijn vlakke en minimalistische lichaam en kan dankzij het kogelgewricht in alle richtingen worden gedraaid.

GROHE Rainshower 310 SmartConnect - SmartConnect - Smart Control biedt meer comfort

Vanaf september 2019 biedt GROHE de douchekop Rainshower 310 SmartConnect
aan: een ander hoogtepunt voor nog meer flexibiliteit bij de inrichting van de badkamer en een douche-ervaring volgens persoonlijke voorkeur. De douchekop (verkrijgbaar in ronde of vierkante uitvoeringen) heeft een diameter van 310 mm en is via Bluetooth verbonden met een batterijgevoede, ronde afstandsbediening. Met de draadloze bediening, die vrij in de douche kan worden geplaatst, kunnen de straalsoorten van de douchekop gemakkelijk geselecteerd worden en dankzij de zelfverklarende pictogrammen is het mogelijk om intuïtief te kiezen tussen de Rain- en de Jet straal. De digitale renovatie van de douche: de douchekop kan eenvoudig op bestaande doucheverlengarmen gemonteerd worden.

De tien verschillende kleuren van de GROHE Colors Collection zorgen voor individuele
accenten en zorgen voor een geharmoniseerd badkamerontwerp. Ze zijn ook
beschikbaar voor de GROHE Rainshower familie (vanaf oktober 2019), de inbouw
SmartControl (vanaf juni 2019) en de GROHE ééngreeps mengkranen (wordt in de loop van het jaar van 2019 geïntroduceerd). Alles, van de kraan tot het douchesysteem tot de spoelplaten en de accessoires, kan harmonieus op elkaar worden afgestemd waardoor een maximale individualiteit in de badkamer ontstaat.

GROHE Euphoria SmartControl – Drievoudig doucheplezier verwerkt in
minimalistisch design

GROHE Euphoria SmartControl zit boordevol "Made in Germany"-technologie en
kwaliteit met multi-jet douchekoppen. Het middelpunt van het slimme douchesysteem is de gecombineerde, aan de voorzijde gemonteerde duw- en draaibesturing. De knoppen kunnen de hoeveelheid water regelen, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en stemming, van een zachte douche tot een krachtige verfrissing.

1. Door een druk op de knop kunnen de straalsoorten geselecteerd worden. De
eerste knop activeert bijvoorbeeld de Euphoria handdouche of de Euphoria Cube
stick en biedt maximale flexibiliteit, zodat het water precies daar kan worden
geleid waar het nodig is.
2. De knop in het midden zorgt voor volledige SmartControl-vermogen. Dankzij de
nieuwe ActiveRain jet-versie kan men kiezen voor een krachtige jetspray die de
shampoo wegspoelt of die de dagelijkse stress wegmasseert.
3. De derde knop met de zachte PureRain-straal biedt een ultiem ontspannende
douche-ervaring.

Na het uitschakelen van het water slaat het systeem automatisch het geselecteerde
debiet op tot de volgende douche. Naast de Rainshower 310 mm SmartActive
douchekop (verkrijgbaar in een ronde en vierkante uitvoering in StarLight chroomafwerking of het elegante MoonWhite acrylglas) is het GROHE Euphoria
SmartControl douchesysteem ook verkrijgbaar met de multi-jet Euphoria 260
hoofddouche. Met behulp van de innovatieve knop in het midden van de plaat van de
douchekop kunnen drie soorten sproeiers handmatig geselecteerd worden: een
krachtige straal, de verkwikkende SmartRain-straalstraal en een volle regenstraal die het ontspannende gevoel van een zachte zomerregen geeft.

Daarnaast heeft het een zeer slank en minimalistisch design met compacte afmetingen. Vooral in kleinere badkamers bieden dergelijke elementen meer comfort en een verhoogd welzijnsgevoel. In vergelijking met de bestaande opbouwproducten van SmartControl is dit een nog slankere uitvoering.

 

Over GROHE N.V. - S.A.
GROHE, 's werelds toonaangevende leverancier van sanitaire uitrusting en een internationale speler op vlak van innovatie van sanitaire producten, heeft in totaal meer dan 6.000 werknemers, waarvan 2.400 in Duitsland. Als internationaal merk streeft GROHE naar merkwaarden als technologie, kwaliteit, design en duurzaamheid, met als doel "Pure vreugde van water" te garanderen. GROHE ontwikkelt al sinds de start nieuwe productcategorieën. Dit omvat de GROHE Blue en Red watersystemen en het recent geïntroduceerde GROHE Sense waterbeveiligingssysteem, dat een innovatief onderdeel is in de groeimarkt van smart home technology. Engineering, innovatie en design zijn als geïntegreerd proces stevig in Duitsland verankerd. Dat de producten het kwaliteitslabel “Made in Germany” dragen, versterkt het vertrouwen van de consumenten in het merk. Het succes van GROHE werd de afgelopen tien jaar bevestigd met meer dan 300 design- en innovatieprijzen, als een van de meest duurzame Duitse ondernemingen. Daarnaast was GROHE de eerste binnen zijn sector die de MVO-prijs van de Duitse regering won, alsook opgenomen werd in de Top 50-ranking van het gerenommeerde Fortune®-magazine in de categorie ‘Changing the World’.​​
www.grohe.be

Over LIXIL
GROHE maakt sinds 2014 deel uit van de LIXIL Group Corporation, een onderneming met meer dan 70.000 werknemers, actief in meer dan 150 landen, dat genoteerd staat op de Tokyo Stock Exchange. LIXIL is internationaal toonaangevend producent van sanitair met naast GROHE bekende merken zoals American Standard, TOSTEM en INAX in zijn portfolio. Op basis van zijn Japanse erfgoed creëert het bedrijf toonaangevende technologie en innoverende producten van hoge kwaliteit die woningen transformeren en zo het dagelijks leven van meer dan een miljard mensen raken. Het verschil met LIXIL zit hem in hoe ze dit doen; door zinvol ontwerp, ondernemerszin, toewijding om de toegankelijkheid voor iedereen te verbeteren en verantwoorde bedrijfsgroei.
www.lixil.com

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium