De juiste mix voor elke douche-ervaring: dankzij GROHE's douchesystemen

De juiste mix voor elke douche-ervaring: dankzij GROHE's douchesystemen

>> GROHE Rainshower collection: slimme functies voor de ultieme douche-ervaring
>> De GROHE Rainshower SmartActive handdouche biedt drie straalsoorten door de aanraking van slechts één vingertop
>> De GROHE Rainshower 310 Mono douchekop maakt een eenvoudige upgrade van het bestaande douchesysteem mogelijk
>> De GROHE Rainshower 310 SmartConnect kan het type straal wisselen via de afstandsbediening
>> De GROHE Euphoria SmartControl heeft een multi-jet doucheknop voor meer
douchecomfort en heeft een intuïtieve duw- en draaibeweging in minimalistisch design

Als bewust contrast met de hectische, luide buitenwereld is de badkamer steeds meer een oase van welzijn geworden, een plek waar u zich kunt ontspannen. Minimalistisch design en gebruiksvriendelijke producten spelen een belangrijke rol. Daarom ontwikkelt GROHE innovaties die een duurzame waterbeleving mogelijk maken, waarbij intuïtieve bediening wordt gecombineerd met een nauwkeurige controle zonder afbreuk te doen aan watergenot.

GROHE Rainshower SmartActive handdouche - de meest innovatieve handdouche van het portfolio

Vanaf september 2019 is de keuze aan u: omringd door een strak minimalistisch design, zorgen drie verschillende straalsoorten voor grenzeloos doucheplezier. Met Rainshower SmartActive handdouche met Rainshower, Jet of ActiveMassage biedt de Rainshower SmartActive handdouche waterplezier van een zacht tintelend gevoel op de huid tot een stimulerende massage. In het midden van de handdouche zorgen ovale en stervormige stralen voor het krachtige ActiveMassage-straal. Acht andere openingen zorgen voor een zeer krachtige straal die direct na een training een verkwikkend gevoel geeft. Ook het uitspoelen van shampoo is geen probleem meer met deze straal. Als u een gematigdere straalverkiest, zorgen de rondom de basis geplaatste spuitdoppen voor een zachte, volle regenstraal.

Om gemakkelijk tussen verschillende douche-ervaringen te kunnen schakelen, gebruik je de innovatieve GROHE SmartTip-technologie. De gewenste straalmodus kan met slechts een vingertop geselecteerd worden op de achterkant van de ergonomisch ontworpen handdouche. Nadruppen na het uitschakelen van de handdouche behoort dankzij de DripStop-functie tot het verleden.

De nieuwe Rainshower SmartActive handdouche is verkrijgbaar in twee maten (130mm en 150mm) en in ronde en vierkante uitvoeringen.

De handdouchebeugels van slechts 22 mm in diameter met handdouchehouder zijn perfect in harmonie met het strakke SmartActive-design. De douchehouder kan flexibel in alle richtingen en in hoogte versteld worden. De GROHE EasyReach plank biedt ook handige opbergruimte voor shampoo en douchegels. Dankzij de QuickFix-functie kunnen de bovenste en onderste wandbeugels eenvoudig aangepast worden aan bestaande boorgaten. En met behulp van TileFix is in de toekomst geen tegelcompensatieschijf meer nodig. Al deze functies beperken de installatie-inspanning tot een minimum.

GROHE Rainshower 310 Mono douchekop - doucheplezier in zijn zuiverste vorm

Om de rustgevende kracht van water te ontvouwen, presenteert de GROHE Rainshower 310 mono douchekop een speciaal straalsoort. De PureRain-straal omringt het lichaam met grote, zachte druppels water die aanvoelen als een warme zomerregen. Met zijn afmetingen is de nieuwe douchekop, die nu verkrijgbaar is, een echte blikvanger in de badkamer. Ondanks zijn grootte van 310 mm heeft hij een bijzonder slank silhouet dankzij zijn vlakke en minimalistische lichaam en kan dankzij het kogelgewricht in alle richtingen worden gedraaid.

De bijbehorende, slanke doucheverlengarm is verkrijgbaar met een ronde of vierkante voet, passend bij de vorm van de douchekop. GROHE biedt de douchebakken aan in chroom en wit, waardoor ze perfect passen met de GROHE SmartControl inbouwthermostaten. De douchekop kan eenvoudig op alle gangbare doucheverlengarmen worden gemonteerd - zo staat niets een upgrade voor de volgende ultieme douche-ervaring in de weg.

GROHE Rainshower 310 SmartConnect - SmartConnect - Smart Control biedt meer comfort

Vanaf september 2019 biedt GROHE de douchekop Rainshower 310 SmartConnect
aan: een ander hoogtepunt voor nog meer flexibiliteit bij de inrichting van de badkamer en een douche-ervaring volgens persoonlijke voorkeur. De douchekop (verkrijgbaar in ronde of vierkante uitvoeringen) heeft een diameter van 310 mm en is via Bluetooth verbonden met een batterijgevoede, ronde afstandsbediening. Met de draadloze bediening, die vrij in de douche kan worden geplaatst, kunnen de straalsoorten van de douchekop gemakkelijk geselecteerd worden en dankzij de zelfverklarende pictogrammen is het mogelijk om intuïtief te kiezen tussen de Rain- en de Jet straal. De digitale renovatie van de douche: de douchekop kan eenvoudig op bestaande doucheverlengarmen gemonteerd worden.

De tien verschillende kleuren van de GROHE Colors Collection zorgen voor individuele
accenten en zorgen voor een geharmoniseerd badkamerontwerp. Ze zijn ook
beschikbaar voor de GROHE Rainshower familie (vanaf oktober 2019), de inbouw
SmartControl (vanaf juni 2019) en de GROHE ééngreeps mengkranen (wordt in de loop van het jaar van 2019 geïntroduceerd). Alles, van de kraan tot het douchesysteem tot de spoelplaten en de accessoires, kan harmonieus op elkaar worden afgestemd waardoor een maximale individualiteit in de badkamer ontstaat.

GROHE Euphoria SmartControl – Drievoudig doucheplezier verwerkt in
minimalistisch design

GROHE Euphoria SmartControl zit boordevol "Made in Germany"-technologie en kwaliteit met multi-jet douchekoppen. Het middelpunt van het slimme douchesysteem is de gecombineerde, aan de voorzijde gemonteerde duw- en draaibesturing. De knoppen kunnen de hoeveelheid water regelen, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en stemming, van een zachte douche tot een krachtige verfrissing.

1. Door een druk op de knop kunnen de straalsoorten geselecteerd worden. De
eerste knop activeert bijvoorbeeld de Euphoria handdouche of de Euphoria Cube
stick en biedt maximale flexibiliteit, zodat het water precies daar kan worden
geleid waar het nodig is.
2. De knop in het midden zorgt voor volledige SmartControl-vermogen. Dankzij de
nieuwe ActiveRain jet-versie kan men kiezen voor een krachtige jetspray die de
shampoo wegspoelt of die de dagelijkse stress wegmasseert.
3. De derde knop met de zachte PureRain-straal biedt een ultiem ontspannende
douche-ervaring.

Na het uitschakelen van het water slaat het systeem automatisch het geselecteerde
debiet op tot de volgende douche. Naast de Rainshower 310 mm SmartActive
douchekop (verkrijgbaar in een ronde en vierkante uitvoering in StarLight
chroomafwerking of het elegante MoonWhite acrylglas) is het GROHE Euphoria
SmartControl douchesysteem ook verkrijgbaar met de multi-jet Euphoria 260
hoofddouche. Met behulp van de innovatieve knop in het midden van de plaat van de
douchekop kunnen drie soorten sproeiers handmatig geselecteerd worden: een
krachtige straal, de verkwikkende SmartRain-straalstraal en een volle regenstraal die het ontspannende gevoel van een zachte zomerregen geeft.

Een extra pluspunt: dankzij GROHE QuickFix kan de bovenste beugel van beide
modellen individueel aangepast worden waardoor het overbodig wordt om extra gaten te boren. Ook is het mogelijk om de arm van de hoofddouche 180 graden te draaien. Dankzij de GROHE CoolTouch-technologie wordt het chroomoppervlak van de besturingseenheid niet te warm. Daarnaast zorgt de GROHTERM SmartControl
thermostaat met GROHE TurboStat technologie voor de hoogste precisie in
temperatuurregeling.

Daarnaast heeft het een zeer slank en minimalistisch design met compacte afmetingen. Vooral in kleinere badkamers bieden dergelijke elementen meer comfort en een verhoogd welzijnsgevoel. In vergelijking met de bestaande opbouwproducten van SmartControl is dit een nog slankere uitvoering.

Contacteer ons
Rhany Opalfvens Walkie Talkie
Rhany Opalfvens Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium