De echte superheldjes

De echte superheldjes

Zieke en kansarme kinderen genieten van eerste zomervakantiedag in Disneyland® Paris

Vele kinderen vechten dagelijks als echte superhelden tegen moeilijke situaties zoals ziekte en armoede. Gisteren bundelde Disneyland Paris voor het eerst de krachten met zes goede doelen en bekende Vlamingen om hen te laten wegdromen en genieten van de Disney magie!
 

Een daguitstap naar een leuk pretpark is voor vele kansarme of verwaarloosde kinderen een wens die nooit vervuld raakt. Ook zieke kinderen snakken vaak naar een fantasierijke afleiding, weg van pilletjes, dokters en infusen. Disneyland® Paris liet hen gisteren even hun moeilijke routine ontvluchten en zonder zorgen genieten van het park en ontmoetingen met de Marvel Super Heroes!

Elk goed doel kreeg voor één dag een bekende en vooral heel enthousiaste peter of meter toegewezen: Sam de Bruyn voor Kansarmen VlaanderenKürt Rogiers voor VZW Junior,Karen Damen voor het KinderkankerfondsLima Ché voor Make A Wish, Jo Hens voor Justine For Kids en James Cooke voor Pinocchio VZW. 

James Cooke verwoordde zijn motivatie voor het peterschap op een sprekende manier:

"Als we met onze bekende kop een steentje kunnen bijdragen voor zij die het moeilijk hebben, dan doe ik dat met veel plezier."

Zowel de BV's als de kinderen genieten met hun gezin van de Disney Parken en kwamen er op specifieke momenten samen voor een fotomoment en ontmoeting met een Disney Figuur.

Nog voor het evenement, deden alle bekende Vlamingen een fotoshoot met een kleine superheld en plaatsten die foto op hun social media.

Disneyland en liefdadigheid
In Disneyland Paris zorgt het Disneyland Paris Volunt’ears team er op internationale schaal voor dat magie toegankelijk wordt voor iedereen. Zij werken op dagelijkse basis samen met goede doelen en verwezenlijken de grote droom van de kinderen om magie te beleven in Disneyland Paris.

OVER DISNEYLAND® PARIS
Disneyland Paris is de eerste Europese toeristenbestemming en heeft sinds de opening in 1992 meer dan 320 miljoen bezoekers verwelkomt (13,4 miljoen in 2016). Het resort omvat twee spectaculaire themaparken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park) en zeven Disney-themahotels met 5800 kamers (meer dan 2700 kamers zijn beschikbaar in geselecteerde en geassocieerde hotels).  Er zijn ook twee full-service congrescentra beschikbaar en een 27-holes golfbaan van wereldklasse. Verder is hier Disney Village gevestigd, een van de grootste uitgaansgebieden in de Parijse regio.  Uitgespreid over meer dan 30 000 m² biedt Disney Village themarestaurants, winkelcentra en bioscopen.  Disneyland Paris omvat 59 attracties, 63 winkels en 55 restaurants.

Contacteer ons
Justine Seynhaeve Walkie Talkie NV
Justine Seynhaeve Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium