De Disney schurken vallen binnen tijdens het Disneyland® Paris Magic Run Weekend!

De grootste schurken uit wereld van Disney®, Star Wars en Marvel bestormen de 3e editie van het Disneyland® Paris Magic Run Weekend, een van de meest magische races ter wereld! Kinderen van één jaar en ouder, families, vrienden, gelegenheidssporters en ervaren lopers zullen allemaal aanwezig zijn tijdens deze vier dagen vol sport en festiviteiten. Om te ontsnappen aan de Schurken hebben de 24.000 deelnemers maar één optie: lopen!

RACES VOOR IEDEREEN
Ongekende ambiance, ongelofelijke kostuums, ontmoetingen met de bekende Disney Figuren, races doorheen de twee Disney® Parken voor alle leeftijden en alle niveaus, races van 100 meter tot de halve marathon… dit zijn de ingrediënten van het Disneyland® Paris Magic Run Weekend, het Europese evenement uit het runDisney-programma.

Op vrijdag 21 september wordt het feest geopend met de Disneyland® Paris 5Krace. Dit vormt ook het strijdtoneel van de ultieme vijand van de Avengers: Thanos. De volgende dag maken de grootste schurken van de Disney-wereld de Disneyland® Paris 10K race onveilig. Later op de ochtend zorgen Stitch en zijn bevriende aliens vrienden, in hun piekfijne Hawaïaanse kostuums, voor entertainment bij de allerkleinsten tijdens de runDisney Kids Races, bestaande uit afstanden van 100m, 200m of 1K. Op zondag 23 september lopen de grootste Disney Schurken zelf mee met de deelnemers van de Disneyland® Paris - Val d’Europe Half Marathon! Om aan hen te ontsnappen, is er maar één oplossing: ren voor je leven!

Deelnemers kunnen hun individuele rugnummers kopen van 17 april t/m 31 augustus. Race bibs aangeboden als optie bij kamerboekingen zijn nog steeds beschikbaar.
 

DE 36K CHALLENGE
Nieuw in deze editie: voor de echte sportfans en iedereen die op zoek is naar een uitdaging, is het dit jaar ook mogelijk om mee te lopen in drie races voor volwassenen en bijgevolg deel te nemen aan de 36K Challenge. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan een 31K Challenge (10K + 21K = 31K). Speciale medailles zijn voorbehouden voor de finishers, naast de medailles in elk van de races.

 

DISNEYLAND® PARIS MAGIC RUN WEEKEND IN CIJFERS

2 Disney® Parken om te bezoeken
ambassadeurs : Paula Radcliffe en Michaël Jérémiasz
3e editie
4 dagen sport en feest
6 races op het programma
3 mogelijke challenges (Castle to Château, 31K en 36K)
36 kilometer rennen voor de deelnemers aan de 36K Challenge
24.000 verwachte deelnemers

 

Voor meer informatie: http://run.disneylandparis.com/bookings
@runDisneyFrance
#runDisneyFrance

 

OVER DISNEYLAND® PARIS
Disneyland® Paris is de nummer één toeristische bestemming van Europa bestaande uit twee spectaculaire themaparken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park) en zeven gethematiseerde Disney hotels met 5.800 kamers (meer dan 2.700 kamers zijn beschikbaar in geselecteerde partner hotels). Daarnaast zijn er ook twee full-service congrescentra en een world-class 27-holes golfbaan aanwezig. De bestemming omvat verder Disney Village - één van de grootste entertainment complexen in de regio Ile-de-France. Disney Village ligt op meer dan 30.000 vierkante meter en biedt thema-restaurants, winkels en een bioscoop. Disneyland Paris heeft 59 attracties, 63 winkels en 55 restaurants.

OVER HET DISNEYLAND PARIS MAGIC RUN WEEKEND
Het Disneyland Paris Magic Run Weekend bestaat uit veel meer dan alleen hardloopafstanden. Het Disneyland Paris Magic Run Weekend biedt vier dagen vol sport en entertainment in de unieke wereld van Disney. Van donderdag tot en met zondag kan iedereen genieten van de magie van Disneyland Paris, met runs voor volwassenen en kinderen, een expo, het openingsfeest en vele andere activiteiten. En natuurlijk zijn de Disney Parken het hele weekend geopend.

Contacteer ons
Maureen Richard Walkie Talkie NV
Maureen Richard Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium