DE CAMPING-EN FESTIVALESSENTIALS VAN QUECHUA

DE CAMPING-EN FESTIVALESSENTIALS VAN QUECHUA

NIEUWIGHEDEN DIE VAN JE VAKANTIE EEN GROTER SUCCES MAKEN

Donderdag 16 maart 2017 — Denk je meteen aan kamperen wanneer je zomervakantie hoort? Of toch eerder aan festivals? Of je nu geniet van je welverdiende campingvakantie met familie of je doet dit met vrienden op een festival, QUECHUA denkt aan jou! Het passiemerk van DECATHLON heeft enkele onmisbare nieuwigheden.

Met de goed doordachte producten installeer je je moeiteloos! Zo kan je meteen met volle teugen genieten van alle mooie momenten

GEMEENSCHAPSLEVEN //

OPLAASBARE TENTEN

Verwelkom een groepje vrienden of familie! QUECHUA biedt enkele zeer ruime familietenten aan. Met hun opblaasbare all-in-one structuur staan de tenten recht in no-time. Het laatste model Air Seconds Family 4.2 XL (€ 379,99) biedt twee comfortabele slaapruimtes, gescheiden door een ruime leefruimte. Perfect voor een gezin van 4. Snel! Mis het eerste concert of sportactiviteit niet! 

TECHNOLOGIE FRESH & BLACK

De Air Seconds 2XL (€ 139,99) is ook beschikbaar voor 2-3 personen. Nog makkelijker mee te nemen en perfect voor een kleiner gezin. Deze tent is uitgerust met de Fresh & Black technologie: frisheid en duisternis de hele dag lang. 

Deze Fresh & Black technologie vind je trouwens ook terug in de 2-seconds tent (vanaf € 79,99 voor 2-3 personen).

DE GROTE KLASSIEKERS

Voor liefhebbers van een meer traditionele tent met bogen, heeft QUECHUA zijn populaire Arpenaz-tent in een nieuw jasje gestoken. Weg bruin, welkom fris blauw! De Arpenaz Family 4.1 (€ 99,99) is ontworpen voor een gezin van 4 personen dat op zoek is naar een tent met één slaapcompartiment en een hoge leefruimte.

Dé grote klassieker van QUECHUA, de 2 Seconds tent (vanaf 49,99€) is er natuurlijk ook nog! Deze komt terug in frisse, bruisende kleuren. Laat de zomer maar komen!

 

GOED SLAPEN//

Op vakantie of op reis, goed slapen is steeds nodig om ten volle van de volgende dag (en nacht) te kunnen genieten.

Een echt bed tijdens het kamperen, een verre droom?
Nu niet meer! Het veldbed Camp Bed Air 70 (€ 59,99) gecombineerd met de kampeerluchtmatras Air Seconds (€ 39,99 voor 1 persoon, € 49,99 voor 2 personen) laat je echt zalig wegdromen. Bovendien is het gedaan met minutenlang te blazen, de Air Seconds is klaar voor gebruik na enkele ademhalingen.

 

ETEN ALS EEN KONING//

Een kleine honger? Voel je je maag al grommen? Geen paniek, de producten van QUECHUAhelpen je snel te verzadigen.

Het kookmeubel voor de camping (69,99€) laat je even lekkere maaltijden klaarmaken als in je eigen keuken. Vouw het snel op en neem het overal mee naartoe. 

De musthave voor op elke camping? Een mes natuurlijk!  Kies voor het mes van QUECHUA (14,99€). Eenvoudig, robuust en heel efficiënt. 

En om buiten te picknicken? Vul de koeltas Icefresh (vanaf € 34,99, beschikbaar in 16L, 26L et 36L). Dit jaar is het assortiment uitgebreid met een nieuw, fris design én een model van 26l. Compact en gemakkelijk overal mee te nemen! 

Laat alles verteren of rust zalig uit met deze nieuwe, sterkere hangmatten van QUECHUA. De Hangmat Comfort (€ 24,99) ligt ook heel aangenaam met twee personen. Creëer warme campingmomenten!

 

NIEUWE COLLECTIE VOOR TIENERS//

Je vertrekt op reis met tieners maar je weet niet wat ze aanmoeten tijdens een wandeling? QUECHUA denkt aan je met een gloednieuwe collectie speciaal voor jongeren tussen 10 en 16 jaar. Sportief, jong en hip!.

Lichte en absorberende T-shirts (8,99€), gekleurde regenvesten (39,99€),  shorts en leggings voor een totale bewegingsvrijheid tijdens openluchtactiviteiten. 

Bovendien heef QUECHUA nu een slaapzak (11,99€) met dubbele rits. Perfect voor een (eerste) bivak

 

Volg DECATHLON op de voet via https://www.facebook.com/decathlonbelgium.

Aarzel niet om ons te contacteren voor vragen of voorstellen, of als je een bepaald product wenst te testen of uit te lenen. DECATHLON en Walkie Talkie staan graag tot jouw beschikking!

Voor persberichten, visueel materiaal of andere vragen en voorstellen, neem contact met ons op:

Walkie Talkie - Maureen Richard
maureen@talkie.be
+32 483 096 038