De 53ste editie van de Super Bowl live bij Kinepolis

De 53ste editie van de Super Bowl live bij Kinepolis

Op zondag 3 februari is het opnieuw tijd voor de jaarlijkse Super Bowl. Deze 53ste editie editie van de NFL-finale kan wereldwijd op meer dan honderd miljoen kijklustigen rekenen. Kinepolis slaat opnieuw de handen in elkaar met Eleven Sports zodat Belgische sportfanaten live én vanop de eerste rij het spektakel kunnen beleven. 

Bij iedere American football fanaat staat de nacht van 3 op 4 februari met stip genoteerd in de agenda. Het grootste Amerikaanse sportevenement van het jaar is niemand meer onbekend en trekt jaarlijks alle ogen van de wereld naar zich toe. Niet alleen de sportwedstrijd is een echte trekpleister, maar ook de halftime show is sinds jaren een iconisch moment. Het is nog even wachten op welke teams de wedstrijd zullen spelen, maar de locatie werd alvast onthuld. Het Mercedes-Benz Stadium in Atlanta, thuisbasis van de Atlanta Falcons, zal het toneel vormen van dit sportspektakel. Eleven Sports maakt dit uniek moment toegankelijk voor elke American football fan met lokaal én live commentaar in het Nederlands en het Frans.

Live vanop de eerste rij
Tijdens de nacht van zondag 3/02 op maandag 4/02 kun je de 53ste Super Bowl LllI. live op het grote scherm bij Kinepolis volgen. Bij Kinepolis Antwerpen, Braine, Brussel, Gent en Luik wordt iedere keer één zaal volledig ondergedompeld in een American football wereld, inclusief hotdogs. Geniet naast het sportieve spektakel ook van enkele muzikale kleppers van formaat. De artiest die dit jaar het podium mag inpalmen tijdens de halftime show is Maroon 5! Travis Scott en Big Boi van Outkast kruipen ook mee op de het podium om er een wervelende show van te maken. Meer info via kinepolis.be

Praktische info
Zondag 3 februari 2019
23:45 start - 00:30 kick-off - 04:00 end
Kinepolis Antwerpen, Braine, Brussel, Gent & Luik

Tickets €15,50 via kinepolis.be

Klik hier voor beeldmateriaal in hoge resolutie: http://press.talkie.be/nl/dir/super-bowl-2019

Contacteer ons
Charlotte Marron Walkie Talkie
Quentin Glodé Walkie Talkie
Charlotte Marron Walkie Talkie
Quentin Glodé Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium