Dé 4 must-haves voor een winterse wandeling met DECATHLON!

Dé 4 must-haves voor een winterse wandeling met DECATHLON!

Donderdag 5 oktober 2017 — Verlang je ook om prachtige winterlandschappen te ontdekken of om een frisse neus te halen in de vrije natuur en zo te ontsnappen aan de stress van hectische werkweken? Wandelen is namelijk hét ideale recept om terug op adem te komen. En zelfs de winterperiode hoeft je niet tegen te houden! Maar opgelet: ijzige buitentemperaturen testen je lichaam nog meer! Het is dus niet alleen noodzakelijk om fysiek tip-top in orde te zijn, maar ook om je kledij goed af te stemmen op de winter. Gelukkig heeft de AW17 collectie van QUECHUA alles wat je nodig hebt! DECATHLON selecteerde alvast dé 4 must-haves voor de zaligste winterwandelingen!

1ste must-have: de donsjas! 

De donsjas maakt een grote comeback in deze collectie. Onze hartendief: de donsjas full down (€ 39,99). Deze donsjas is niet enkel warm, maar ook erg compact! Zou het de lichtste donsjas ooit zijn? 

Donsjas Full Down (€39,99)

  • Beschikbaar in verschillende kleuren voor mannen en voor vrouwen.

Donsjas Top Warm (€69,99)

  • Zeer licht met een 100% donsvoering. 
  • Beschikbaar in verschillende kleuren voor mannen en voor vrouwen.

Donsjas X-light 2 (€29,99)

  • De gulden middenweg tussen warmte, lichtheid en prijs! 
  • Beschikbaar in verschillende kleuren voor mannen en voor vrouwen.

 

2de must-have: een hybride trui!

De trui Arpenaz Hybride (€ 24,99) werd speciaal gemaakt om je te beschermen tegen ijzige temperaturen tijdens je wandelingen in de buitenlucht. Deze wasvriendelijke pull zit iedereen écht als gegoten. De winddichte stof rond de borst houd je warm in alle omstandigheden en de ultrazachte fleecevoering zorgt voor alle comfort. 

 

3de must-have: een regenjas!

Op zoek naar een effectieve regenjas? Twee woorden: Forclaz 900! Waterdicht, ademend, verlucht én zo licht als een veertje. Wat wil je nog meer? De Forclaz 900 (€ 99,99) beschermt je in alle weersomstandigheden!

 

4de must-have: stevige wandelschoenen!

De AW17 collectie van QUECHUA heeft een uitgebreid gamma aan wandelschoenen van verschillende intensiteit en kwaliteit. Je vindt gegarandeerd een paar die aan al jouw winterse verwachtingen voldoen! 

Model 500 Active Warm (€54,99)

  • De snowcontact-zool zorgt ervoor dat je vol warm vertrouwen op elk winters terrein kunt stappen. 

Modèle 500 Warm High (€69,99) 

  • Warme voering
  • Waterdicht en ademend
  • Voor intens comfort de hele winter lang! 

In alle weersomstandigheden kun je rekenen op de sneeuwschoenen INUIT 450 (€69,99). Met deze stappers volg je moeiteloos het spoor van de verschrikkelijke sneeuwman! 

 

Volg DECATHLON op de voet via https://www.facebook.com/decathlonbelgium

Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen of met voorstellen. Wil je graag bepaalde producten zelf uittesten? DECATHLON en Walkie Talkie zijn tot jouw beschikking! 

Voor persaanvragen, beeldmateriaal of andere vragen en voorstellen, contacteer:
Walkie Talkie - Maureen Richard
maureen@talkie.be
0483 096 038