Skip to Content
Culinaire warmhoudlade en vacuümlade van Miele zijn meer dan de som van hun delen

Culinaire warmhoudlade en vacuümlade van Miele zijn meer dan de som van hun delen

  • Nu ook borden opwarmen via smartphone
Een warmhoudlade en een vacuümlade vormen het perfecte sluitstuk van de culinaire Generation 7000-inbouwtoestellen en spelen een belangrijke rol in het designsysteem van Miele. In vergelijking met hun voorgangers zijn de technische eigenschappen van deze toestellen er sterk op vooruitgegaan.

De warmhoudlades zijn verkrijgbaar in twee formaten: 14 en 29 cm hoog. Die afmetingen zijn trouwens niet lukraak gekozen. Een inbouwoven van 45 cm met ingebouwde microgolfoven en een kleinere culinaire warmhoudlade passen namelijk mooi samen in een klassieke ovenopening van 60 cm. Het resultaat is een bijzonder veelzijdige combinatie van toestellen met dezelfde look, want alle lades beschikken ook over een Push2Open-mechanisme en hebben dus geen handgreep.

Dankzij de verschillende programma's verwarmt u servies, houdt u gerechten warm of kunt u zelfs bij lage temperatuur koken. Bij de toestellen van de nieuwste generatie houdt u de temperatuur nog nauwkeuriger onder controle en dat is vooral een pluspunt voor wie aan 'slow cooking' doet. De nieuwe culinaire warmhoudlades zijn nu ook te bedienen via de Miele@mobile app. Dat betekent dat u de lade op afstand kunt aanzetten, waardoor uw servies al warm is wanneer u thuiskomt. Ook nieuw: voortaan houdt u de temperatuur nauwgezet in de hand via de app wanneer u op lage temperatuur kookt. Bovendien is het mogelijk om de bereidingstijd vooraf in te stellen.

Vacuümverpakt eten blijft langer vers en krijgt een intense smaak
Vacuümverpakt in een plastic zakje en daarna 'sous-vide' bereid: veel fijnproevers geven de voorkeur aan deze bereidingsmethode, omdat het eten zo een fijnere smaak en zachtere textuur krijgt. Door een vacuümlade te combineren met een stoomoven van Miele haalt u een krachtig koppel in huis. Alle stoomovens van Miele beschikken namelijk over een sous-videprogramma met nauwkeurige temperatuurcontrole. Bovendien vormen ze samen een elegant ensemble in elke ovenopening van 60 cm. Een nieuwigheidje bij de vacuümlade uit de 7000-reeks: dankzij een extra onderdeel van Miele zijn kleinere plastic zakjes voortaan eenvoudiger te gebruiken.

Eten vacuüm verpakken biedt trouwens tal van voordelen. Doordat er geen zuurstof bij kan, gaat voedsel veel langer mee. Om uw eten zo lang mogelijk vers te houden, is vacuüm verpakken dus altijd een goed idee. Wanneer u een stukje vlees marineert en het vervolgens vacuüm verpakt, dringen de aroma's dieper in het vlees en ontstaat er dus een intense smaak. Na het verpakken wordt het eten gedurende een langere periode gegaard bij een constante, lage temperatuur.

In navolging van onze vier designlijnen zijn de culinaire warmhoudlades verkrijgbaar in Graphite Grey, Obsidian Black, Brilliant White en Obsidian Black met smalle roestvrijstalen rand of met een volledig roestvrijstalen paneel. De vacuümlades zijn alleen verkrijgbaar met fronten in gekleurd glas.

Download hier beelden in hoge resolutie

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium