Cowboy verovert de straten tijdens autoloze zondag in Brussel

Cowboy verovert de straten tijdens autoloze zondag in Brussel

Cowboy, de Belgische designer van elektrische fietsen voor stedelijke pendelaars, organiseerde tijdens autoloze zondag in Brussel een groepsrit voor meer dan 100 enthousiaste Cowboy rijders.

Autoloze zondag is het traditionele slotstuk van Week Van De Mobiliteit, en het perfecte moment om vrij en ongehinderd doorheen de hoofdstad te fietsen. De groepsrit van 30 kilometer startte aan de Cowboy Saloon in Molenbeek en kliefde erna dwars door het hart van Brussel, begeleid door enkele kenners die de deelnemers de mooiste plekjes van Brussel lieten zien. 

Met deze groeprit wil Cowboy initiatieven zoals autoloze zondag steunen, en mee de aandacht vestigen op de nood aan meer ruimte, respect en veiligheid voor de stedelijke fietser.

“Door de toenemende filedruk in de steden neemt de populariteit van de elektrische fiets steeds toe als sneller alternatief voor auto’s en het openbaar vervoer. Cowboy wil de dagelijkse pendelritten naar een hoger niveau tillen op vlak van snelheid, comfort en bewegingsvrijheid doorheen de stad”, vertelt Adrien Roose, CEO van Cowboy.

Cowboy, Take The Streets. 

Contacteer ons
Alexis Bracke
Quentin Glodé
Alexis Bracke
Quentin Glodé
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium