Skip to Content
colora & BOSS paints gaan hybride

colora & BOSS paints gaan hybride

Verfwinkel voor particulier en depot voor vakman onder één dak

“Hasselt heeft het” is de meer dan terechte slogan van de stad Hasselt. Binnenkort geven colora & BOSS paints de Limburgse hoofdstad nóg meer: kleur. Vanaf zaterdag 11 juli opent een gloednieuwe hybride winkel op de Kuringersteenweg die zowel de particulier als de professional verwelkomt. 

Gebundelde krachten

Met de hybride winkel lanceren colora en BOSS paints een nieuw winkelconcept in België. De particuliere klant kan in de vertrouwde colora-winkel terecht voor inspiratie en advies op maat. Wie graag zelf de handen uit de mouwen steekt, vindt er naast het juiste product ook technisch advies of kleuradvies. Wie op zoek is naar een vakman om de klus te laten uitvoeren, is hier ook aan het  juiste adres. Vakschilders vinden in het aanpalende depot een ruime voorraad aan Belgische kwaliteitsverf, materiaal en professionele ondersteuning. De vakman kan zijn eindklant meenemen om stalen te tonen, de klant onder te dompelen in de sfeer en inspiratie alsook ineens begeleiden in de keuze van de juiste kleur en uitvoering. Voor particulier en professional biedt het hybride concept 'the best of both worlds'.

“Inspiratie, vakmanschap en Belgische kwaliteitsproducten zitten versmolten onder één dak. De hybride formule is een samenspel van transparantie en de geoliede samenwerking tussen colora en BOSS paints”, aldus Eric Appelmans, business coach colora - BOSS paints. 

Gepassioneerde professionals

Gedreven door passie voor kleur, wordt de winkel bemand door een ervaren team dat zijn sporen heeft verdiend in de verfwereld. Het expertenteam heeft op elke verfvraag een antwoord. Maar ook advies aan huis en een werfopstart van een renovatie- of nieuwbouwproject behoren tot de mogelijkheden.

De shop is volledig uitgerust om iedereen voor te bereiden op elk type verfklus. Via demo’s, workshops en opleidingen worden praktische tips gedeeld om tot een geslaagd eindresultaat te komen. Of het nu gaat over nieuw leven inblazen van een oud meubelstuk of het schilderen van een buitengevel. 

Met de opening hoopt colora en BOSS paints nog een stapje dichter bij de Limburgse consument te staan. “Bedankt om lokaal te kopen” is met reden een slogan die colora en BOSS paints ter harte nemen.

Praktisch

Adres: Kuringersteenweg 452, 3511 Hasselt
Toegang depot via Stevoortse Kiezel 9 (via parking ALDI)

Openingsuren colora:
Maandag - vrijdag 9u00 – 18u00
Zaterdag 9u00 - 17u00

Openingsuren depot:
Maandag - vrijdag 7u30 - 17u00

////////EINDE PERSBERICHT/////////

Over colora
colora is een Belgische keten van verfwinkels voor zowel particulieren als professionele schilders. colora verdeelt niet enkel de kwaliteitsproducten van verfproducent BOSS paints, het wil zijn klanten ook uitgebreid inspireren én adviseren. De eerste colora-winkel opende in 1981 haar deuren in Brugge. Vandaag telt colora in totaal 59 winkels, waarvan 58 in België en 1 in Nederland. 250 colora coaches staan elke dag paraat om klanten te helpen bij hun verfkeuze. Bij colora gaan kwaliteit en duurzaamheid hand in hand. We streven naar topproducten met een zo laag mogelijke milieu-impact. Meer informatie op www.colora.be.

BOSS paints
BOSS paints staat van A tot Z zelf in voor de ontwikkeling, de productie en de verkoop van haar verfproducten. Kwaliteit, advies en service staan centraal in onze aanpak. BOSS paints werd opgericht in 1945 door Antoon Bossuyt en is nu in handen van de derde generatie familie Bossuyt. Er werken vandaag 280 mensen voor het familiebedrijf, dat een omzet heeft van ruim 48 miljoen euro. Jaarlijks produceert BOSS paints ongeveer 3 miljoen liter verf voor professionele en particuliere klanten. Naast verf, biedt BOSS paints ook verfgerelateerde producten en decoratieve technieken aan. De professionele schilder kan terecht in de depots voor de vakman (Brugge, Waregem, Kontich en Gent). De particuliere klant kan terecht in de betere decoratiezaken en alle colora winkels. Meer informatie op pro.bosspaints.be/.

Contacteer ons
Rhany Opalfvens Walkie Talkie
Rhany Opalfvens Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium