#CITYPROOF met de PAMPATECH ® unisex

Donderdag 18 augustus 2016 — Van de catwalk tot op Instagram en in de belangrijkste blogs en magazines over de hele wereld, de urban techwear trend maakt zijn opmars in het modelandschap. De uitgelezen kans voor Palladium om uit te pakken met zijn kennis over streetwear materialen aan de hand van de Pampatech.

Antislip zool, asymmetrische toe cap en binnenin bekleed met ademend textiel: de Palladium sneakerboot is speciaal ontworpen met het oog op een optimaal urban gebruik, en belooft zowel het comfort van een sneaker aan alsook de ijzersterke bescherming van een paar boots.

Vanaf 31 augustus zullen de vier unisex modellen beschikbaar zijn op palladiumboots.com voor €129,95.

 

OVER PALLADIUM

L’ORIGINALE DEPUIS 1947 – Het Franse utility merk Palladium lanceert in 1947 zijn eerste schoen: de Pampa Boot. Al snel wordt de onverwoestbare rubber en canvas boot deel van het tenue van het Franse Vreemdelingenlegioen. De Pampa zou uitgroeien tot een icoon van functionaliteit, comfort en duurzaamheid, met een onuitwisbare fashion identiteit sinds de jaren ’90, toen de grunge en rave scenes de klassieker herontdekten. Palladium is uitgegroeid tot een internationale heritage brand met een uitgebreid, altijd actueel aanbod boots en hybrid shoes, speciaal ontwikkeld voor urban terrein.

 

www.palladiumboots.com