Christmas is coming back to town! Winter in Oostende gaat opnieuw met veel pracht en praal van start

Christmas is coming back to town! Winter in Oostende gaat opnieuw met veel pracht en praal van start

🎄 Drie gezellige kerstmarkten 🎄
Dé Stad aan Zee glanst en straalt opnieuw deze winterperiode. Tijdens Winter in Oostende -van 29 november 2019 tot 5 januari 2020- warmt de badstad je op met allerlei gezellige activiteiten en maar liefst drie fonkelende kerstmarkten op verschillende locaties! In het Leopoldpark is er Winter in het Park en kunnen bezoekers schaatsen op de vijver omgeven door meer dan 50 authentieke chalets. Aan het Vissersplein is er de jaarlijkse Christmas Village met meer dan 150 verlichte kerstsbomen. En op het Wapenplein vind je het Huis van de Kerstman

✨ Feeërieke lichttunnel 
De feeërieke lichttunnel over de Adolf Buylstraat is opnieuw dé blikvanger van Winter in Oostende met een gloednieuwe muziekmix én gekleurde lichtjes. Duizenden fonkelende LED-lichtjes zorgen voor een heus visueel spektakel. Er zijn dagelijks vier magische lichtshows te bewonderen.

🎁 De jacht op het perfecte kerstcadeau! 🎁
De laatste rush om cadeautjes te vinden en in te pakken voor Kerst: haven't we all been there? Oostende helpt je graag een handje! Op vrijdag 20 december 2019 blijven meer dan 150 winkels uit de centrumstraten open tot 20 uur tijdens de X-Mas Late Night Shopping! Geniet van een hapje, een drankje, dj-sets en modeshows. Shoppers kunnen hun pakjes ook laten inpkakken in de Inpakbar met écht Oostends cadeaupapier.

Winter in het Park
Leopoldpark
29 november 2019 tot 5 januari 2020

Inpakbar 
Centrum Oostende
29 november 2019 tot 5 januari 2020

Huis van de Kerstman
Wapenplein
29 november 2019 tot 5 januari 2020

Lichttunnel
Adolf Buylstraat
29 november 2019 tot 5 januari 2020

Christmas Village
Vissersplein & Kadzandbonenstraat 
19 december 2019 tot 1 januari 2020

X-MAS Late Night Shopping
Centrum Oostende
20 december 2019

Betoverend Eindejaarsvuurwerk
Groot Strand 
31 december 2019 om 00:00

Koele Nieuwjaarsduik
Groot Strand t.h.v. de Drie Gapers
4 januari 2020

Download hier alle beelden in hoge resolutie: https://press.talkie.be/nl/dir/winter-2019

Over Oostende
Dé Stad aan Zee heeft zijn naam niet gestolen. De grootste badplaats aan de Belgische kust heeft namelijk een vloedgolf aan activiteiten te bieden: van jaarlijkse cultuurfestivals Theater aan Zee en Oostende voor Anker tot beklijvende filmtoppers tijdens het Filmfestival Oostende, voorstellingen in Kursaal Oostende en straatkunst op z'n best tijdens The Crystal Ship. En ook modeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen tijdens een zondags shoppinguitje. De geboorteplek van befaamd kunstschilder James Ensor is een geliefde badplaats. Maar wat had je anders verwacht van de stad waar Marvin Gaye zijn monsterhit Sexual Healing neerpende? Meer info via visitoostende.be

 

Contacteer ons
Charlotte Marron Walkie Talkie
Lotte De Wilde Walkie Talkie
Charlotte Marron Walkie Talkie
Lotte De Wilde Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium