Skip to Content
CHEER wint Emmy Award voor beste reality serie

CHEER wint Emmy Award voor beste reality serie

Ontwikkeld en geproduceerd door Belgisch productiehuis Caviar, te zien op Netflix

De succesvolle Caviar serie CHEER haalde haar slag thuis op de EMMY AWARDS, waar het maar liefst drie Emmy's mee naar huis mocht nemen: 

  • Outstanding unstructured reality program
  • Outstanding directing for a reality program
  • Outstanding picture editing for an unstructured reality program

Een paar dagen geleden was het al duidelijk dat CHEER twee van de zes nominaties kon verzilveren. Bij de uitreiking volgde dan de Emmy voor beste reality serie, de kers op de taart!  

Bert Hamelinck, executive producer van de serie en CEO van Caviar wist al snel dat ze met CHEER goud in handen hadden en dat wordt nu bevestigd. Sinds de lancering van de serie regende het ook al complimenten. Zelfs Jennifer Aniston liet al weten dat ze heel graag de rol van de coach wil spelen, mocht er ooit een filmversie van CHEER gemaakt worden. 

CHEER is een zesdelige docuserie over het 40 leden tellende Navarro College Bulldogs Cheer Team uit Corsicana, Texas, dat zich opmaakt voor het jaarlijks Nationaal Cheerleading Kampioenschap in Daytona Beach, Florida. Ze worden hiervoor klaargestoomd onder leiding van coach Monica Aldama. De serie volgt vijf individuele leden van het Cheerleading Team op de voet en bevat elementen rond de geschiedenis van het cheerleading, zoals de vorming van de National Cheerleaders Association (NCA).

De regisseur Greg Whitely maakte eerder al de serie Last Chance U, eveneens te zien op Netflix. 

Bekijk hier de awards in detail

Download hier de beelden

OVER CAVIAR

Caviar is een bekroond productiehuis met zetels in Brussel, Mechelen, Los Angeles, Parijs, Londen, Amsterdam en Madrid. Met hun langspeelfilms en prestige fictiereeksen, commercials, music videos, webseries en digitale content, is het huis één van de leiders in de Belgische filmproductie. Caviar wil kwaliteit maken die inspireert, entertaint en intrigeert in eigen land en daarbuiten, met jong talent en met ervaren regisseurs en schrijvers.
www.caviar.tv

 

Contacteer ons
Lotte De Wilde Walkie Talkie
Lotte De Wilde Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium