Case Studyo strikt Jean Jullien voor exclusieve collectie

Case Studyo strikt Jean Jullien voor exclusieve collectie

Face plates: omdat elke maaltijd een feest is​

CASE STUDYO komt net voor de kerstperiode op de proppen met een samenwerking van formaat! Het Belgische merk wist namelijk niemand minder dan de Fransman Jean Jullien te strikken voor hun nieuwste collectie.

CASE STUDYO is een producent en uitgever van limited edition artists series die ze creëren in samenwerking met hedendaagse artiesten. De creaties met deze artiesten kunnen gezien worden als case studies en resulteren vaak in mooie designobjecten, meubels of zelfs nuttige items die allen één ding gemeen hebben: de grenzen verleggen in hedendaagse kunst. Eerder werkte het Belgische merk al samen met Parra, Steve Harrington, Kimou Meyer en Boris Tellegen. Hun nieuwste samenwerking is met grafisch ontwerper Jean Jullien en draagt de naam Face Plates.

Deze keer geen prachtige lamp of vaas dus maar wel een set van 6 handgemaakte borden in porselein van hoge kwaliteit, beschilderd met gelaatsuitdrukkingen in de typische en kenmerkende stijl van Jean Jullien. Face Plates bestaat uit 6 borden, elk met een verschillende vorm en formaat. Het zijn stuk voor stuk echte collectors items die van elke maaltijd een feest maken, ook na de feestdagen! Met de Face Plates eet je namelijk nooit meer alleen.

De Face Plates zijn vanaf 10 december beschikbaar en kosten € 300 per set van 6. De borden hebben verschillende kleuren, vormen en groottes. Beschikbaar in het gebroken wit, koraal, lichtblauw, muntgroen, roze en lichtgeel.

Waar te koop:

 • Online via www.casestudyo.com
 • Colette Paris
 • Woaw – Hong Kong
 • FiftFifty – Seoul
 • ETQ – Amsterdam

Face Plates:

 • porselein in hoge kwaliteit
 • 6 verschillende vormen en formaten
 • 6 verschillende kleuren:
  • gebroken wit – 32 cm
  • koraal – 30 cm
  • lichtblauw – 31 cm
  • muntgroen – 35 cm
  • Roze – 27 cm
  • Lichtgeel  - 35 cm

Meer info nodig? Surf naar www.casestudyo.com of bezoek de facebookpagina www.facebook.com/CaseStudyo.

Beschikbaar voor vragen/interviews:
Walkie Talkie - Daphné Lason
daphne@talkie.be
+32 491 32 77 71

Case Studyo - Mathieu Van Damme
mathieu@casestudyo.com
+32 473 99 05 09

OVER CASE STUDYO
CASE STUDYO is een producent en verkoper van limited edition artist series die ze creëren in samenwerking met hedendaagse artiesten. De “case studies” van deze artiesten resulteren vaak in mooie design objecten, meubels of zelfs nuttige voorwerpen die uitgebracht worden in limited edition en allen één ding gemeen hebben: streven om grenzen te verleggen bij hedendaagse interessante kunst. De beschikbare werken kunnen gekocht worden via de website www.casestudyo.com

OVER JEAN JULLIEN
Jean Jullien is een Franse London-based grafisch ontwerper. Hij groeide op in Nantes maar bleef na zijn studies  aan de Royal College of Art in Londen wonen. De Fransman is vooral gekend voor zijn illustraties. Toch legt hij zich ook toe op fotografie, video, kostuums, kleding, boeken en illustraties. Hij werkt ook heel nauw samen met de muzikant The Coward waarvoor hij al enkele videoclips maakte.

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium