Captain Marvel komt op 23 maart naar Disneyland Paris voor het Marvel Superhelden Seizoen

Captain Marvel komt op 23 maart naar Disneyland Paris voor het Marvel Superhelden Seizoen

Om de theatrale lancering van de film te vieren, komt Captain Marvel op 23 maart naar Disneyland Paris om het begin van het Marvel Superhelden Seizoen in te luiden. Dit evenement vindt plaats tussen de lancering van twee langverwachte films: Marvel Studios Captain Marvel en Marvel Studios Avengers: Endgame. Van de eerder aangekondigde nieuwigheden van dit jaar, zal de onvergetelijke Groot deelnemen aan de epische line-up van helden.

Voor deze speciale gelegenheid, onthult Disneyland Paris een exclusief beeld van de Marvel Superhelden dat bezoekers nog tot 16 juni kunnen bewonderen in het Walt Disney Studios Park. Captain Marvel en Groot voegen zich bij legendarische Marvel Superhelden zoals Doctor Strange, Scarlett Witch, Spider-Man, Loki, Thor, Black Widow, Black Panther, Captain America, Gamora, Nebula en Star-Lord.

STARK EXPO:
MAKE WAY FOR A BETTER TOMORROW!
MET CAPTAIN MARVEL

Na haar film debuut op 6 maart maakt Captain Marvel haar eerste verschijning in het Walt Disney Studios® Park tijdens de Stark Expo: Make Way for a Better Tomorrow!

Tony Stark presenteert de nieuwste versie van zijn revolutionaire uitvinding - een 'Arc Reactor' dat energie genereert - onder het toeziend oog van Black Widow! Opgepast voor de ondeugende Loki... Hij loert misschien om de hoek met een nieuwe dreiging. Sluit je aan bij Spider-Man en Thor in hun missie om Loki, de angstaanjagende bedrieger, te verslaan en houd de komst van Captain Marvel in het oog om de dag te redden. De aan spanning onderhevige opwinding doet zich meerdere keren per dag voor aan de voet van het Hollywood Tower Hotel. 

MARVEL: SUPER HEROES UNITED

Doe mee met de Superhelden terwijl ze zich verzamelen tijdens de spectaculaire Marvel: Super Heroes United om te vechten tegen Thanos. Deze 20 minuten durende show met verbeterde speciale effecten brengt iconische figuren uit het Marvel Universum samen - waaronder Thor, Iron Man, Black Widow, Doctor Strange, Black Panther en Spider-Man - met een focus op de thema's van de oorsprong, dualiteit en eenheid. In het Studio Theater staan de gasten centraal in deze spannende missie en beleven ze het verhaal dat zich rondom hen afspeelt als nooit tevoren.

CAPTAIN MARVEL, CAPTAIN AMERCIA & SPIDER-MAN: HEROIC ENCOUNTERS

Nieuw: voor de allereerste keer kunnen bezoekers Captain Marvel ontmoeten. Gasten kunnen zich op hun volgende missie voorbereiden, leren van de beste, tijdens een epische ontmoeting met Captain America zelf. Voor een epische interactie zal ook Spider-Man aanwezig zijn in het Walt Disney Studios Park!

NOG MEER MARVEL IN DISNEYLAND PARIS

Door onze bezoekers voortdurend te voorzien van meeslepende ervaringen, biedt Marvel Superhelden Seizoen hun fans van alle leeftijden de mogelijkheid om te transformeren in hun favoriete helden dankzij de nieuwe en uitdagende winkelmogelijkheden. Een fantastische gelegenheid om de nieuwste items van het Captain Marvel universum te ontdekken! Ontdek ze in Constellations (het Disneyland Park), Les Légendes d'Hollywood (het Walt Disney Studios Park) en de Disney Store (de Disney Village).

Het Marvel universum neemt eveneens de drank-en eetervaring in Disneyland Paris over met tal van opties voor ieders smaak en verlangens. Zandkoekjes in de vorm van Groot, een Baby Groot chocolademousse of een wafel versierd met Captain Marvel's logo. Ook de favoriete vegan falafels van de Superhelden of de "incredible gazpacho", die verwijst naar de Incredible Hulk, zullen beschikbaar zijn. Maak je klaar op een epische Marvel eetervaring!

Dit is slechts het begin van de groeiende Marvel aanwezigheid in het resort! De toekomstplannen voor het Walt Disney Studios Park zijn veelbelovend: het park zal drie nieuwe gebieden omvatten gebaseerd op Marvel, Frozen en Star Wars, samen met nieuwe attracties en live-entertainment. En Disney's Hotel New York wordt binnenkort opnieuw voorgesteld als Disney's Hotel New York - The Art of Marvel, het eerste Disney Hotel dat de opwindende wereld van de Avengers zal voorstellen.

Het Marvel Superhelden Seizoen is een onmisbare ervaring voor bezoekers van alle leeftijden en uitsluitend te beleven van 23 maart tot 16 juni in Disneyland Paris!

GUARDIANS OF THE GALAXY: AWESOME DANCE-OFF

Help de Guardians te ontsnappen tijdens hun groovy escape-missie tijdens Guardians of the Galaxy: Awesome Dance-off! en beweeg samen op het ritme van de beste liedjes uit de saga. En, voor het eerst dit jaar, zal Groot deel uitmaken van het team! Deze show zal meerdere keren per dag plaatsvinden in de Production Courtyard.

 

Voor meer informatie of vragen, aarzel niet om ons te contacteren:

Maureen Richard
maureen@talkie.be
0483 09 60 38

Daphné Bonami
daphne@talkie.be
0476 52 54 62

OVER DISNEYLAND® PARIS
Disneyland® Paris is de nummer één toeristische bestemming van Europa met meer dan 320 miljoen bezoeken sinds de opening in 1992. Het resort bestaat uit twee spectaculaire themaparken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park) en acht gethematiseerde Disney hotels en acht geselecteerde partner hotels met 8.500kamers in totaal. Daarnaast zijn er ook twee full-service congrescentra en een world-class 27-holes golfbaan aanwezig. De bestemming omvat verder Disney Village - één van de grootste entertainment complexen in de regio Ile-de-France. Disney Village ligt op meer dan 30.000 vierkante meter en biedt thema-restaurants, winkels en een bioscoop. Disneyland Paris heeft 59 attracties, 63 winkels en 55 restaurants.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium