BRUSSEL'S EERSTE HOTEL MET IN-HOUSE CINEMA & KARAOKE

BRUSSEL'S EERSTE HOTEL MET IN-HOUSE CINEMA & KARAOKE

Qbic Brussel heeft nu ook een privé-cinema en karaoke

Binnenkort openen de bioscoop- en theaterzalen opnieuw voor het grote publiek. Maar je hoeft niet te wachten, bij Qbic Brussel kan je nu reeds genieten van een exclusieve cinema- en karaoke-ervaring voor jou en je vrienden. Qbic is het eerste hotel in Brussel dat deze faciliteit aanbiedt en creëert hiermee de ideale gelegenheid om met 10 vrienden een leuke avond te beleven waarbij wordt rekening gehouden met de sociale afstand. Zin in een chille filmavond of oefen je liever je zangtalenten? Aan jou de keuze!

In lijn met het eigenzinnige en kleurrijke concept van Qbic, biedt de in-house cinema een gezellige omgeving aan dat het hipsterhotel extra aantrekkelijk maakt. Kies een film uit de brede waaier aan blockbusters of alternatieve films en ga languit in één van de comfortabele zetels. Motley, het restaurant en bar van Qbic, voorziet je tijdens de film van heel wat lekkers om te drinken en te eten. Bereid je voor op een exclusieve bioscoopervaring in intieme sferen.  

Wil je toch eerder je zangtalent oefenen? Dan wordt de cinemazaal in slechts enkele seconden omgetoverd tot een privé karaokebar. Van groepsbijeenkomsten met vrienden en familie tot bedrijfsevenementen, de set-up van deze ruimte kan in een handomdraai aangepast worden.

Met de toevoeging van een in Brussel unieke cinema- en karaokegelegenheid, legt Qbic de lat hoog en streeft ze ernaar om telkens opnieuw een onvergetelijke ervaring aan haar hotelgasten of bezoekers uit Brussel en omstreken te geven. De hoogtechnologische geluidsystemen en het indrukwekkend grote scherm bieden je een authentieke, maar toch onverwachte cinema-en karaoke-ervaring.

Wil je na deze beleving nog wat langer nagenieten, dan kan je terecht in één van de 148 hotelkamers. Elk duurzaam gebouwde kamer is voorzien van handgemaakte biologische matrassen en slimme waterbesparende douches. Op elke verdieping kan je in The Galley genieten van een heerlijke kop thee of versgemalen koffie. Op het gelijksvloers ontdek je de huisgemaakte cocktails en tapasbordjes bij Motley, Qbic’s social hub.

En daar houdt het niet op! Qbic’s Revolution Club biedt een inspirerende co-werkplek, privé-vergaderruimten en tal van voordelen, er is een eco-friendly fitnessruimte met powerless toestellen en een verscheidenheid aan gezelschapsspellen en zelfs een shuffleboard.

Heb je nog geen plannen voor het weekend of wil je je vrienden verrassen? Brussel's eerste hotel met in-house cinema en karaoke herenigen jou en je vrienden voortaan tijdens een – social distance friendly – ervaring in het hart van Brussel.  

Contacteer ons
Daphné Bonami
Daphné Bonami
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium