BOSS PAINTS TRENDCOLLECTIE 2019

BOSS PAINTS TRENDCOLLECTIE 2019

Home is not just a place, it’s a feeling

Tijd maken voor tijd, dat is hedendaagse luxe. Thuis komen op een plek waar je je goed voelt en ontspanning vindt. Je (t)huis hoort een reflectie te zijn van wie jij bent op een natuurlijke, spontane manier. Tast af wat bij jou past, mix en match. Welke kleuren of trend je ook kiest, het moet vooral voor jou goed aanvoelen. Dat is de spirit van de nieuwe Belgische BOSS Paints trendcollectie.

Holy Terra: warme puurheid 

BOSS paints lanceert deze keer niet 1 maar 10 nieuwe trendkleuren. Tinten met een eigen karakter, die in elkaars nabijheid een specifieke sfeer oproepen. De centrale trendkleur voor 2019 is Holy Terra. Een warme aardetint die verkrijgbaar is als verfkleur én als decoratieve techniek: Claystuc. De 9 andere kleuren splitste BOSS Paints op in drie belevingswerelden: Spiritual Living, Crafted Living en Gallery Living. Elke wereld is complementair met Holy Terra, maar reflecteren telkens een ander gevoelsspectrum. Ontdek en voel wat ze voor jou betekenen.

 

1. Spiritual Living: op zoek naar balans

Onze woning als een baken van rust: dat is het uitgangspunt van Spiritual Living. Het thema gebruikt de kracht van kleur en ruimte om evenwicht te brengen. Met dempende en natuurlijke materialen,heel bewust geschikte objecten, en een luchtig maar beheerst kleurenpalet.

De rustige ondertonen van Spiritual Living kalmeren de zintuigen en ontspannen de geest. Zo ontstaat een huiselijke vertrouwdheid die het midden houdt tussen het sobere Japanse minimalisme en het Deense hygge.

Ontdek de trendkleuren Spiritual Black, Spiritual Lilac en Spiritual White.

 

 

2. Crafted Living: geworteld in de natuur

Hernieuwbaar leven is de toekomst, het ontdekken van nieuwe materialen, bewust consumeren en recyclage zijn niet meer weg te denken. Crafted Living introduceert een moderne woonstijl, geworteld in de natuur en verrijkt door nieuwe technologie. Robuuste materialen krijgen een vrouwelijke vormentaal. Elementen vervaardigd uit gerecycleerd plastic gaan in dialoog met ambachtelijk textiel.

De warme kleuren scheppen intimiteit. Oranje, roze en rood vinden elkaar in kleurschakeringen afkomstig uit Zuid-Amerika en Afrika.

Ontdek de trendkleuren Crafted Pink, Crafted Red en Crafted Orange.

 

 

3. Gallery Living: bruisend van inspiratie

Gallery Living staat in het teken van de eigen creativiteit. Niet één stijl, maar de weerspiegeling van de persoonlijke puzzel van smaken en interesses staat centraal. Met een vrolijkheid die ontspringt uit de vrijheid van het experiment. Hierin vindt een artistieke ziel haar voeding. Alles kan en niets moet. Art deco parallel naast memphispatronen. Intense kleuren op onverwachte materialen. De drie hoofdkleuren van dit palet stralen een zelfbewuste elegantie uit. En de warme trendkleur Holy Terra verwerft hiertussen haar unieke eigen plaats.


Ontdek de trendkleuren Gallery Yellow, Gallery Blue & Gallery Emerald Green.

 

In de coulissen

Een trendcollectie samenstellen is een intensieve opdracht die het Boss paints team met de grootste precisie en passie uitvoert. Ze volgen elke evolutie op de voet en verzamelen kennis op internationale beurzen, lezingen en invloedrijke publicaties. Daarnaast houden ze ook rekening met waardevolle input van hun klanten en vakmannen. Een team van kleurspecialisten, labo-experten, designers en marketeers stelt vervolgens de collectie zorgvuldig samen. Hierbij worden verschillende factoren in overweging genomen, van de tijdsgeest tot combinatiemogelijkheden, kleurjuistheid en de puur technische aspecten van kleuren. Het resultaat? Tinten die vandaag vastleggen wat er morgen leeft.

De BOSS Paints trendcollectie is verkrijgbaar bij colora en de betere verfspeciaalzaak.

Contacteer ons
Sara De Bruyne Walkie Talkie NV
Sara De Bruyne Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium