Born in Antwerp sluit af met een knallende reeks events!

Born in Antwerp sluit af met een knallende reeks events!

Neem je agenda erbij, want met het themajaar ‘Born in Antwerp’ zet Stad Antwerpen nog tot 2 oktober Antwerps creatief talent in de kijker. Met OFFF by night, het slotfestival 'works' en de heropening van Museum Plantin-Moretus belooft Born in Antwerp na de zomer nog heel wat moois!

Rizon Parein lanceert OFFF by night in Antwerpen 
Gerenommeerd 3D-designer én curator van Born in Antwerp Rizon Parein haalt het grootste design festival in Europa naar Antwerpen. Op 22, 23 en 24 september wordt de parkloods omgetoverd tot hét internationale mekka voor design en creativiteit. Naast keynotes van ronkende namen uit de designwereld zal je er ook demo’s, workshops, boekenstandjes en marktjes vinden. Voor elk wat wils dus op deze inspirerende 3-daagse! Via deze link lees je meer over dit event.

Flanders DC en Stad Antwerpen slaan de handen in elkaar met works
Antwerpen telt meer dan 9.000 creatieve ondernemers, goed voor 9.000 unieke verhalen van divers talent uit 12 sectoren. Flanders DC en Stad Antwerpen zetten deze verhalen in de spotlights met een 3-daags stadsparcours. Het parcours works zal een netwerkevent, interactieve workshops en installaties inhouden. Het loopt van 30 september tot en met 2 oktober 2016 op verschillende locaties in de Antwerpse binnenstad, waaronder in het vernieuwde Plantin Moretus Museum. 

Feestelijke heropening van Museum Plantin-Moretus
Het Museum Plantin-Moretus, UNESCO Werelderfgoed, heropent in september met een nieuwe opstelling, een nieuwe leeszaal en een nieuw depot. In het volledig vernieuwde museum valt er in het weekend van 30 september tot en met 2 oktober heel wat te beleven. Bezoekers kunnen zich opnieuw laten meenemen in het bijzondere verhaal van de visionaire uitgever Christoffel Plantin en zijn schoonfamilie Moretus.

Alle beelden kan je vinden op de website www.borninantwerp.be.

Voor meer info, beelden of interviews, contacteer gerust:
Marie Lemaître
marie@talkie.be
0032 494 92 21 52

 

 

Meer informatie en programma van Born in Antwerp kan je vinden via de site www.borninantwerp.be en de app Born in Antwerp (beschikbaar voor iOS en Android).

Over Born in Antwerp
Wist je dat Antwerpen meer dan 8000 creatieve ondernemingen telt? Het project Born in Antwerp brengt die gigantische creatieve economie onder de aandacht. Van 22 april tot 2 oktober 2016, met tentoonstellingen, congressen, concerten, markten, films en workshops. Want met massa's creatievelingen in de stad zijn heel wat geweldige ideeën Born in Antwerp! Uitvalsbasis is het ‘Hoofdkwartier van Born in Antwerp’ op het Eilandje waar iedereen welkom is, ook om lekker te eten en te drinken. Download de gratis app 'Born in Antwerp' in de Google Play Store of de iOS App Store voor programma en kalender. Voor achtergrondinfo, zie www.borninantwerp.be

 

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium