Bond seizoen opnieuw aangebroken in de bioscoop!

Middernachtvertoning en VIP-formule bij Kinepolis

9_Kinepolis_Bond_No Time To Die.jpg

Bond is Back! In 'No Time To Die' kruipt acteur Daniel Craig een laatste keer in de huid van agent 007. Een niet te missen release die Kinepolis uiteraard niet zomaar voorbij laat gaan. Ter ere van 's werelds bekendste spion organiseert Kinepolis maar liefst twee unieke evenementen die het hart van menig Bond-fan sneller doen slaan: een middernachtvertoning tijdens de nacht 29 op 30 september en een VIP Experience op 30 september. 

Middernachtvertoning
Voor de superfans die al maanden halsreikend uitkijken naar de release van de nieuwe Bond film organiseert Kinepolis een middernachtvertoning. Bezoekers krijgen de kans om tijdens de nacht van 29 op 30 september de allereerste vertoning van 'No Time To Die' in ons land mee te pikken. Leuk detail: de film start om 00u07

De middernachtvertoning gaat door in Kinepolis Antwerpen, Braine, Brugge, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Liège en Oostende.

KLIK HIER VOOR PRAKTISCHE INFO OVER DE MIDDERNACHTVERTONING

 

VIP experience
Dompel jezelf helemaal onder in de wereld van Bond tijdens de VIP Experience! Op donderdag 30 september opent Kinepolis de deuren van diens Laser Ultra-zalen voor een avond met 007 allures. De aanwezigen worden verwacht aan het VIP-onthaal voor de aftrap van hun geheime missie. Zij ontvangen een heerlijk glas Bollinger champagne en een 'No Time To Die' goodiebagSnacks en drinks worden voorzien, maar voor de hongerige zielen is er een extra korting die de hele avond geldig is. De Photobooth aan de ingang van de filmzaal legt deze unieke beleving vast op beeld en zorgt voor een mooie herinnering die nog lang gekoesterd zal worden. Gekleed in de meest glamoureuze outfit genieten de gasten van haarscherp beeld en glashelder geluid.

Planning: 
19u45 | Onthaal aan de speciale VIP onthaalbalie
20u30 | Start 'No Time To Die'
23u25 | Einde film & goodiebag

Tarief: € 49,95 per persoon
De VIP Experience beleef je in Kinepolis Antwerpen, Gent, Hasselt, Brugge en Brussel.

KLIK HIER VOOR PRAKTISCHE INFO OVER DE VIP EXPERIENCE

 

Wie er niet bij kan zijn op deze evenementen hoeft niet te treuren, want 'No Time To Die' is vanaf 30 september in alle Kinepolis bioscopen te zien. Boek snel je tickets via kinepolis.be! 

 

Over 'No Time To Die'

In 'No Time To Die' is Bond niet langer actief als agent en geniet hij van een rustig leven in Jamaica. Zijn rust is van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA om hulp komt vragen. De missie om een ontvoerde wetenschapper te redden blijkt veel verraderlijker te zijn dan verwacht en leidt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk, gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

De film kan bekeken worden in de originele of Franstalige versie ('Mourir Peut Attendre').

KLIK HIER OM BEELDMATERIAAL TE DOWNLOADEN

 

Over Kinepolis
Kinepolis Group NV ontstond in 1997 uit een fusie van twee familiale bioscoopgroepen, en werd beursgenoteerd in 1998. Kinepolis staat voor een innovatief bioscoopconcept dat als baanbrekend geldt binnen de sector. Naast haar bioscoopactiviteit is de Groep ook actief in filmdistributie, eventorganisatie, schermreclame en vastgoedbeheer. In Europa telt Kinepolis Group NV 58 bioscopen, verspreid over België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Zwitserland en Polen. Sinds de overname van de Canadese bioscoopgroep Landmark Cinemas en van de Amerikaanse bioscoopgroep MJR Digital Cinemas, telt Kinepolis ook 40 bioscoopcomplexen in Canada en 10 in de VS. In totaal heeft Kinepolis Group vandaag wereldwijd 108 bioscopen in haar portefeuille, goed voor 1 097 schermen en bijna 200 000 zitplaatsen. Kinepolis’ medewerkers bezorgen miljoenen bioscoopbezoekers elke dag een onvergetelijke filmervaring. Meer info op www.kinepolis.com/corporate

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be