Blaas je favoriete foto's nieuw leven in met de Shacolla wanddecoratie !

Blaas je favoriete foto's nieuw leven in met de Shacolla wanddecoratie !

De meeste mensen nemen tegenwoordig foto's met hun smartphone die op hun smartphone of pc worden bewaard. Maar wat denk je ervan om deze mooie herinneringen nieuw leven in te blazen door ze in de slaapkamer, keuken of woonkamer op te hangen? Dit kan heel eenvoudig met Shacolla van FUJIFILM!

Het woord Shacolla is een samentrekking van het Japanse woord "Shashin" wat "foto" betekent en "colla" van "collage". Met Shacolla kan je dan ook je foto's in slechts enkele seconden omvormen tot een originele fotocollage, die je simpelweg op je muur kan kleven. Dankzij de speciale lijm kan je de Shacolla gemakkelijk opnieuw gebruiken en elders aan de muur bevestigen. 

Het dubbelzijdig zelfklevende schuimpaneel is voorzien van een folie die je dient te verwijderen zodat je aan de voorzijde je foto kan kleven en de achterzijde kan bevestigen aan de muur. Je hebt geen boormachine, schroeven of spijkers nodig.

Fotomuur
Shacolla is verkrijgbaar in 5 formaten die perfect aansluiten bij de gangbare afdrukformaten. Kies je favoriete formaat gaande van het instax mini-formaat tot 20x30 cm of mix en match de verschillende formaten voor een originele collage. Het je nood aan verandering? Kies dan gewoon nieuwe foto's, een nieuwe compositie of een nieuwe plaats en geef je kamer in geen tijd een andere look!

Over Fujifilm 
FUJIFILM Belgium NV is deel van het Japanse FUJIFILM Corporation en rapporteert rechtstreeks aan FUJIFILM Europe GMBH, het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Haar Belgische hoofdzetel bevindt zich in Sint-Niklaas. FUJIFILM Belgium NV produceert en verdeelt hoogkwalitatieve chemicaliën voor de fotografische, grafische en medische markten. Deze producten worden verkocht en verdeeld in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf zorgt ook voor het dagelijks beheer van het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Zaventem. Dit is het Europese demonstratie- en trainingscentrum voor Fujifilms digitale printoplossingen. FUJIFILM Belgium NV is ook verantwoordelijk voor de verkoop van digitale camera's, toebehoren en fotofinishing oplossingen voor de Belgische en Luxemburgse markten. 

Meer informatie op: 
www.fujifilm.eu/be
www.fujifilm.be
www.fujifilmxseries.be
www.instax.be
Facebook.com/Fujifilm.Belgium

 

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Daphné Bonami
daphne@talkie.be
0476 52 54 62

Deborah Dekrem
deborah@talkie.be
0495 14 18 26

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium