Bioscoopzaal die je volledig onderdompelt in de film komt naar Brugge

Bioscoopzaal die je volledig onderdompelt in de film komt naar Brugge

Kinepolis pakt uit met gloednieuwe Laser ULTRA zaal in West-Vlaamse hoofdstad

Bij Kinepolis is er sinds kort een gloednieuwe Laser ULTRA bioscoopzaal in Brugge. Na Gent, Brussel en Antwerpen is deze intense filmervaring nu ook te beleven in West-Vlaanderen. Zaal 7 werd uitgedost met de bekroonde laserprojector van Barco én een glashelder geluidssysteem van Dolby Atmos. In totaal openen er vier nieuwe Laser ULTRA zalen in Brugge, Hasselt, Antwerpen en Brussel, die enkel bij Kinepolis te ontdekken zijn

West-Vlaamse filmliefhebbers worden sinds kort extra in de watten gelegd in Kinepolis Brugge. Na het grote succes van de technologie, lanceert Kinepolis nu ook een Laser ULTRA bioscoopzaal in hun Brugse tak. Ook Hasselt en Brussel krijgen Laser ULTRA én in Antwerpen komt er nog een extra zaal bij. 

Immersieve filmervaring

Zaal 7 in Kinepolis Brugge werd volledig uitgerust met Kinepolis Laser ULTRA. Barco's laserprojectortoont 4K-content met meer dan 8 miljoen pixels. Het hoogtechnologische systeem projecteert 2D- en 3D-films bij een uitzonderlijke lichtsterkte. Zo is het kleurenpalet van elke film ruimer en natuurlijker, knippert het licht niet meer en is het contract tussen licht en donker beter. Een extreem realistisch contrast dat zorgt voor een rijkdom aan kleuren, en een ware streling is voor het oog én het oor.


De laserprojector wordt gecombineerd met het Dolby Atmos geluidssysteem voor een adembenemend geluid uit alle richtingen. De luidsprekers staan opgesteld achter het filmdoek en hangen aan wanden links, rechts, achter en zelfs aan het plafond. Filmfanaten krijgen zo letterlijk het gevoel alsof ze middenin de film zitten

Kortom, de combinatie van de twee technologieën, genaamd Kinepolis Laser ULTRA, zorgt voor een immersieve filmervaring. Enthousiast? 
 

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium