Billie Ray x Woody breidt uit met volwassen maten

Billie Ray x Woody breidt uit met volwassen maten

Zo match je vanaf nu in alle comfort met je mini-me

Dubbel goed nieuws voor Astrid en Bram Coppens: ze werden niet alleen trotste ouders van hun tweede dochter, maar lanceren maandag ook hun nieuwe collectie bij Woody. Vorig jaar lanceerde het koppel samen met het Belgische pyjamamerk Woody een gloednieuwe capsule collectie: Billie-Ray x Woody, met als muze hun schattige dochtertje. De collectie was tot voor kort enkel in kindermaten beschikbaar, maar vanaf nu genieten ook volwassenen van de comfy pakken.

De unisex collectie vol laidback t-shirts, hoodies, sweaters en joggings in (h)eerlijke materialen zoals velours en katoen bleek al snel een succesformule. Na een eerste babycollectie en een kindercollectie was de vraag naar een volwassen collectie zo groot, dat een uitbreiding naar adult sizes niet kon uitblijven. 

De bestaande collectie wordt uitgebreid met heerlijke playwear in velours voor zowel kinderen als volwassenen. De huispakken zullen beschikbaar zijn vanaf 4 jaar tot en met XXL. Zo twint het hele gezin in alle comfort. Naast een uitbreiding naar volwassenen, wordt ook de kindercollectie verder uitgebreid met onesies en teddy jasjes, ideaal nu de temperaturen aan het zakken zijn.

Geniet deze winter van de californian sun

Billie Ray x Woody brengt ook tijdens de winter de zon tot bij ons. De Californian roots van zowel Astrid als de Malibu surf vibes van Bram vormen zoals steeds de rode draad doorheen de collectie, en dat is ook nu niet anders. 

Ondanks de keuze voor warme materialen zoals velours en teddy in winterse trendkleuren zoals donkerblauw en diepgroen, ademt de collectie Californië. Dankzij de laidback snit, zachte stoffen en kenmerkende regenboog zorgen de verschillende stuks voor extra zon tijdens de komende grauwe dagen. 

Meer dan alleen surf vibes

De unisex collectie heeft sympathie voor gender neutrality en steunt de #lgbtq community. De kenmerkende regenboog die binnen de kleurrijke Billie-Ray x Woody collectie steeds terugkomt, straalt dus veel meer uit dan enkel de surf vibes. Met de uitbreiding naar adult sizes kunnen we nu stellen dat de collectie eindelijk door iedereen kan gedragen worden.

De uitbreiding van de collectie bestaat uit:

Huispakken in velours in donkergroen en donkerblauw (4Y - XXL)

Onesies in velours in donkergroen en donkerblauw (4Y - 10Y)

Teddy jasjes in donkerblauw en wit (4Y - 10Y)

De collectie Billie-Ray x Woody is te koop in de winkels en online op https://woodyworld.com/nl/


Over Woody

Als we het hebben over nachtmode is Woody top-of-mind bij menig Vlaams huishouden. Dat verzinnen we niet, maar heeft marktonderzoek ons geleerd. Met die eer ga je niet zomaar lopen, en is het gevolg van bijna 30 jaar kleurrijke pyjama’s van de beste kwaliteit. We streven met Woody naar vrolijkheid voor  het hele gezin. Dopamine dressing avant-la-lettre, zeg wel !

 

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Zoë Nassel - Walkie Talkie: [email protected], +32 496 700 901

Maureen Richard: [email protected], +32 483 096 038

 

 

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium